EXCLUSIV  Căderea lui Clotilde Armand, ultima lovitură pentru USR. Cozmin Gușă, despre singurul om care PLĂTEȘTE, din închisoare, pentru susținerea ”prințesei USR”

foto Facebook Clotilde Armand
foto Facebook Clotilde Armand

Procurorul din dosarul acuzațiilor de fraudă la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1 pleacă. Consultantul politic Cozmin Gușă a vorbit despre această ieșire din scenă și implicațiile ei politice. 

”Este revoltător și nu avem ce face!”. Așa descrie analistul politic Bogdan Chirieac situația de la Primăria Sectorului 1, acolo unde edil este Clotilde Armand, din partea USR, asta deși există suspiciuni de fraudă la vot și o anchetă în curs. O anchetă din care procurorul, care inițial avea curajul să vorbească despre acuzațiile din dosar, pleacă. 

Citește mai mult aici: EXCLUSIV  Ipoteze după ultima mișcare cu alegerile de la Sectorul 1. Chirieac: Este revoltător și nu avem ce face / video

EXCLUSIV  Acuzații de fraudă la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1. Procurorul Iașinovschi PLEACĂ. Ce se întâmplă cu DOSARUL

Alegeri Sectorul 1. Procurorul Sorin Iaşinovschi: Da, există fraudă la nivelul secţiilor!

”Sunt total de acord cu previzibila fraudare. (...) În momentul în care prințesa USR, adică primărița de la Sectorul 1, ar sucomba din punct de vedere politic, adică ar fi dată afară, asta ar fi practic ultima lovitură de aplicat USR PLUS, care oricum a căzut rău de tot din cauza lui Fritz (n.r. Dominic Fritz, primarul Timișoarei), din cauza lui Nicușor Dan. Atunci, la ce să te uiți la USR? Te mai uiți la Clotilde Armand dacă va mai face ceva, pentru că cel de la Brașov nu se vede, îl mai ajută președintele PNL de la județ ca să mai facă câte ceva, pentru că nu are experiență administrativă, iar pe la Bacău, nu-i nimic, e o frăție între partide, ca la Bacău, ca de fiecare dată. Dacă prințesa lor ar fi pusă sub acuzare, așa cum zice legea, ar fi ultima lovitură pentru USR PLUS. Din păcate, singurul care a plătit cu libertatea pentru ce s-a întâmplat la Sectorul 1 a fost Viorel Hrebenciuc. El a avut de ales, n-a ascultat, s-a încăpățânat și uite ce a pățit pe un non-dosar, s-au dat două telefoane, nu s-au schimbat bani, nimic. Sunt ultimul care l-ar apăra, dar e un non-dosar” a spus Cozmin Gușă, în emisiunea ”Deferiți mass-media”. 

Se pare Viorel Hrebenciuc ar fi susținut-o din umbră pe candidata USR la Primăria Sectorului 1, susține Gușă. ”S-a jucat pentru Clotilde Armand” a întărit Cozmin Gușă. Bogdan Chirieac, însă, l-a contrazis cu tărie: ”Nu e adevărat, Hrebenciuc nu are nicio legătură cu Armand sau sectorul 1”, a spus Chirieac.

Vezi mai mult în video de la minutul 03:30: 

Recent, au apărut informații în spațiul public despre Viorel Hrebenciuc în spatele gratiilor. Avocatul Robert Roșu, achitat după ce a stat un an la închisoare pentru că și-a exercitat profesia cu putere de convingere, a dezvăluit că cel care i-a dat vestea că urma să fie eliberat a fost Viorel Hrebenciuc. 

Citește mai mult aici: Avocatul Robert Roșu rupe tăcerea după achitare. ”În momentul acela am simțit că Dumnezeu m-a îmbrățișat”. Informații GRELE din închisoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel