EXCLUSIV  Anca Dragu: Eu am ajuns în America în 99 și am fost într-un șoc total / VIDEO

Anca Dragu
Anca Dragu

Anca Dragu (USR-PLUS), președinte al Senatului, a vorbit, în exclusivitate la DCNewsTV, și despre perioada în care a studiat în America. 

„Eu am ajuns în America în 99 și am fost într-un șoc total. Dincolo de faptul că m-am trezit cu alte unități de măsură, când îți spunea cineva că e la două blocuri distanță, de fapt, era la vreo două stații de metrou distanță... Dincolo de aceste prime șocuri, când am ajuns la facultate, am constatat că pot avea orice carte din lume. Dacă nu era în biblioteca facultății, o clădire cu trei etaje, atunci o cereai și, în zece zile, se angajau să o aducă de oriunde din America. Pentru mine a fost ceva incredibil.”

Întrebată ulterior cum a ajuns în America, Anca Dragu a spus: „Pe vremea aceea erau burse pentru Europa Centrală și de Est. În acel program de burse aveam colegi din țările din zonă. Erau și schimburi culturale, vedeai cum e și trăiai și acest șoc american. Într-adevăr, a fost un șoc.” 

Anca Dragu deține o diplomă de licență și un doctorat în Economie la Academia de Studii Economice din București, un master în Politici Publice și Aderare la UE, absolvit în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București și a urmat diferite programe în cadrul Universității Georgetown, Programul de burse pentru Europa Centrală și de Est și în cadrul Universității George Washington, Washington DC.

VEZI ȘI: Anca Dragu: Voiculescu a fost demis fără evaluare. Toată lumea e cu nervii întinși! Multe voci contestă chiar și existența virusului

Anca Dragu, președintele Senatului, interviu la DCNewsTV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel