EXCLUSIV  Relații dinamitate pentru o zodie. Daniela Simulescu: Ai grijă, s-ar putea să izbucnești la finalul săptămânii

Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit despre problemele pe care le va întâmpina o zodie în săptămâna 20-26 septembrie 2021.

Astrologul DC News Daniela Simulescu a vorbit despre problemele pe care le va întâmpina zodia Berbec în săptămâna 20-26 septembrie 2021:

„Partea relațională se amplifică, se tensionează, pentru că Luna Plină în Pești activează Casa a 12-a și înseamnă că tu trebuie să înveți să mai delegi, să mai renunți la ce voiai să faci, cel puțin în partea profesională. Undeva nu mai poți să faci ce visai tu, ceea ce îți doreai tu. Nu este un lucru grav, ci pur și simplu nu e ăsta momentul. Cu Soare, cu Mercur și cu Marte în Balanță orice relație care nu funcționează va fi dinamitată. Va depinde de tine dacă vrei să o iei razna sau dacă vrei să stai liniștit.

Când Marte e în Balanță, de obicei își înfrânează impulsurile, încearcă să fie cât mai diplomat, liniștit, dar, de fapt, nu e bine. La un moment dat trebuie să găsească un echilibru, adică să știe când să scoată puțină furie și când să fie liniștit. Însă, ține cont de faptul că, cu cât încerci la începutul săptămânii să tragi, să lași de la tine, cu atât vei izbucni la sfârșitul săptămânii, cel puțin pe plan relațional.“, spune astrologul DC News.

Berbecii trebuie să aibă grijă și la bani

„Vezi că parteneriatele sunt foarte importante. Te auzi la telefon cu colegii mai des, te auzi cu prietenii mai des, trebuie să te implici în tot felul de acțiuni. Vei depinde de foarte mulți. Săptămâna aceasta fii pregătit să interacționezi cu mai multe persoane și, de asemenea, s-ar putea să te vezi cu oamenii pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Sunt tot felul de momente de acestea pe care tu nu le-ai aștepta.

Ai grijă la opoziția Venus-Uranus de la sfârșitul săptămânii. Vezi cât cheltuiești weekend-ul viitor, cât scoți din buzunar. La sfârșitul săptămânii s-ar putea să te uiți în portofel și să spui 'Wow, ce s-a întâmplat cu banii mei!' Puțină grijă și acolo“, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Vine cea mai grea perioadă pentru o ZODIE și oamenii dragi din jur. Grijă mare și la împrumuturi

În a doua parte a lunii septembrie, o zodie va simți nevoia de introspecţie şi va fi înclinată să aibă grijă de sănătatea sa fizică, mintală şi chiar spirituală. Află previziunile de la astrologul Daniela Simulescu.

„Luna Plină vine în semnul vostru. În jurul datei de 21 septembrie aflaţi nişte veşti sau se schimbă ceva şi nici acolo nu aveţi mare putere. Trebuie să vă duceţi cu valul. Dar Luna Plină din data de 21 vorbeşte puţin şi despre sănătate. În primul rând, cea emoţională, psihicul. Gândiţi-vă cum a fost anul trecut şi cum a fost anul acesta. Gândiţi-vă dacă aveţi nevoie de ajutor. Fiecare poate să apeleze la un duhovnic, psiholog, mentor. Vorbiți!

Soarele intră pe data de 21 în casa a 8-a, Marte intră tot acolo, de pe data de 15 septembrie. Ce înseamnă asta? Înseamnă că în viaţa persoanelor dragi vor fi evenimente la care nu puteţi să ajutaţi cu nimic, mai grele sau mai puţin grele. Simţiţi că vi se scurge energia, nu înţelegeţi ce vi se întâmplă, vă supăraţi, vă mâhniţi. Cel puţin în a doua parte a lunii nu prea vă place.Cheltuiţi mulţi bani, multe resurse vi se duc.  

În casa a 12-a aveţi Jupiter şi Saturn: acceptarea viciilor şi poate un început de vindecare. Pentru că Luna Plină în semnul vostru zice: 'Uite, ăsta este rezultatul nebuniilor pe care le-ai făcut până acum cu al tău corp, cu al tău suflet, cu al tău psihic' (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel