EXCLUSIV  Vine cea mai grea perioadă pentru o ZODIE și oamenii dragi din jur. Grijă mare și la împrumuturi

Foto Pexels
Foto Pexels

În a doua parte a lunii septembrie, o zodie va simți nevoia de introspecţie şi va fi înclinată să aibă grijă de sănătatea sa fizică, mintală şi chiar spirituală. Află previziunile de la astrologul Daniela Simulescu.

„Luna Plină vine în semnul vostru. În jurul datei de 21 septembrie aflaţi nişte veşti sau se schimbă ceva şi nici acolo nu aveţi mare putere. Trebuie să vă duceţi cu valul. Dar Luna Plină din data de 21 vorbeşte puţin şi despre sănătate. În primul rând, cea emoţională, psihicul. Gândiţi-vă cum a fost anul trecut şi cum a fost anul acesta. Gândiţi-vă dacă aveţi nevoie de ajutor. Fiecare poate să apeleze la un duhovnic, psiholog, mentor. Vorbiți!

Soarele intră pe data de 21 în casa a 8-a, Marte intră tot acolo, de pe data de 15 septembrie. Ce înseamnă asta? Înseamnă că în viaţa persoanelor dragi vor fi evenimente la care nu puteţi să ajutaţi cu nimic, mai grele sau mai puţin grele. Simţiţi că vi se scurge energia, nu înţelegeţi ce vi se întâmplă, vă supăraţi, vă mâhniţi. Cel puţin în a doua parte a lunii nu prea vă place.Cheltuiţi mulţi bani, multe resurse vi se duc.  

În casa a 12-a aveţi Jupiter şi Saturn: acceptarea viciilor şi poate un început de vindecare. Pentru că Luna Plină în semnul vostru zice: 'Uite, ăsta este rezultatul nebuniilor pe care le-ai făcut până acum cu al tău corp, cu al tău suflet, cu al tău psihic'.

Relaţiile pe care le aveţi se vor vedea asupra voastră, fizic. Dacă relaţiile voastre sunt toxice şi luna septembrie, cel puţin a doua parte, va fi toxică pentru voi.Dacă începeţi să faceţi curăţenie, dacă începeţi să vedeţi lucrurile şi să acceptaţi că nu puteţi să îi schimbaţi pe cei de lângă voi, lucrurile vor merge mult mai bine.Grijă la investiţiile pe care le faceţi şi împrumuturile pe care le oferiţi sau le primiţi”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Pești și cei cu ascendent în această zodie. 

Mai multe previziuni pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel