Anca Alexandrescu, întrebări de 100 de puncte: Cum se execută în PNL greșelile tinereții? Cine i-a plătit studiile lui Cîțu? Ce studii are premierul

Foto Facebook Florin Cîțu
Foto Facebook Florin Cîțu

Anca Alexandrescu observă că premierul Cîțu a fost arogant când a dat detalii despre arestarea din SUA, iar dacă alcoolemia explică de ce nu își amintește dacă a fost încătușat sau nu, tot rămân câteva întrebări la care trebuie să rsăpundă. 

”Premierul ne-a explicat ieri cu multă aroganță că nu își aduce aminte nici dacă a fost încătușat, nici cât a fost în custodia Poliției, nici cum a făcut rost de bani pentru a plăti amenda și onorariul avocaților, Probabil i-a jucat feste alcoolemia de 0,161 la sută (1,6 la mie, așa cum se exprimă în România, țară în care de la 0,8 la mie este infracțiune), scrie Anca Alexandrescu pe pagina sa de Facebook. 

Poate își aduce aminte cine i-a plătit zeci de mii de dolari pe an pentru facultate, întreabă jurnalista?Sau poate își aduce aminte elementele din CV care îi lipsesc, de exemplu ce studii are, de fapt? 

De asemenea, Anca Alexandrescu arată dubla măsură cu care acționează PNL, în cazul Cîțu.  ”Vă aduceți aminte cum au executat-o colegii liberali pe Mona Muscă, atunci când s-a aflat despre greșelile sale din tinerețe?”, îl întreabă Anca Alexandrescu pe premierul PNL?

Mona Muscă, exclusă din PNL pentru o ”greșeală din tinerețe”

În august 2006, un lider important al PNL, Mona Muscă, a fost exclusă din partid după ce a apărut angajamentul său de colaborare cu Securitatea. Ca tânără profesoară care lucra cu studenți străini, Mona Muscă a fost invitată să semneze un act de colaborare cu Securitatea, în 1977. Douăzeci de ani mai târziu, exact în momentul în care sondajele o arătau în topul simpatiei alegătorilor de dreapta, a apărut actul respectiv. Conducerea PNL s-a reunit, la începutul lunii septembrie și a decis să o excludă din partid.  

”Am realizat și eu după atâția ani de politică un lucru, a spus Mona Muscă, după excludere: dacă nu faci parte din grupuri politice de interese, dacă nu faci parte din grupuri economice de interese și ești doar un exponent al celor care te-au votat, te mănâncă toți, cu fulgi cu tot”.

Anca Alexandrescu: Să fie salarii de 3000 de euro pentru toți românii!

Iată postarea făcută de Anca Alexandrescu, pe Facebook:

”Sa fie salarii de 3000 de euro pentru toti romanii. Premierul Florin Catu ne spune ca deja foarte multi romani castiga intre 1000 si 3000 de euro. Cine castiga de fapt aceste salarii? La stat sau la privat? Care este situatia reala? Cum erau salariile inainte de 1989 si ce putere de cumparare aveau romanii atunci? Cine sunt angajatii de la stat cu salarii nesimtite chiar de peste 3000 de euro? Premierul ne a explicat ieri cu multa aroganta ca nu si aduce aminte nici daca a fost incatusat, nici cat a stat in custodia politiei, nici cum a facut rost de bani pentru a plati amenda si avocatul. Probabil ca alcoolemia de 0,161 i a jucat feste. Insa in mod sigur in anii studentiei in Iowa a fost si treaz. Poate isi aduce aminte cine I a platit zecile de mii de dolari pe an pentru facultate!? Sau poate isi aduce aminte si de elementele din CV care-I lipsesc. De exemplu perioada liceului! Ce studii are de fapt premierul? De ce ar ascunde si alte lucruri din trecutul sau? Sunt prea multe secrete pentru un premier? Va aduceti aminte cum au executat o colegii liberali pe Mona Musca atunci cand s a aflat despre “greselile” sale din tinerete? De ce aplica liberalii dubla masura in cazul domnului Catu? O editie incendiara in aceasta seara de la ora 21!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel