Ron DeSantis, marele câștigător din SUA. Hartmann: Vă dau o informație confidentă! În Florida s-a făcut un test despre cine va conduce Statele Unite

Analistul de politică externă H. D. Hartmann a vorbit despre Ron DeSantis.

Invitat prin videoconferință la Realitatea Plus, la emisiunea Culisele Statului Paralel, moderată de Anca Alexandrescu, H. D. Hartmann, analist de politică externă, a vorbit despre victoria lui Ron DeSantis în Florida și despre posibilitata ca acesta să ajungă în România anul viitor:

„Alegerile din SUA au fost o operațiune genială de a ucide doi dintr-odată. L-au omorât pe Biden, l-au omorât pe Trump. Elita americană a realizat că niciunul dintre ei nu mai poate duce SUA mai departe. Deep state-ul a decis că domnul Biden nu mai are resursele biologice de a continua un al doilea mandat, iar atunci i-au luat Congresul, în al doilea rând, doamna Pelosi, care are o vârstă înaintată și aproape a băgat SUA, prin provocarea din Taiwan, în conflict diplomatic grav cu China și pe partea republicană, toată această elită americană a realizat că Donald Trump nu are nimic nou, nu a venit cu nimic nou. În acel moment au găsit la republicani pe DeSantis“, a spus H. D. Hartmann.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  România construiește reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă. Hartmann: De la COP27 trebuie reținut un lucru foarte important

Ron DeSantis ar putea ajunge în România

„Ron DeSantis, dacă e să vă spun o confidență, pregătește un turneu european în ianuarie - februarie 2023 și este aproape confirmat să fie prezent mai mult de cinci ore și în România. Ron DeSantis pare a fi noua Giorgia Meloni. Elita americană nu a găsit pentru democrați femeia care să-i reprezinte, pentru că acum va fi o luptă reală, nu cum a fost între Donald Trump și Hillary Clinton, ci o luptă reală între DeSantis și o candidată democrată la președinția SUA. Nu va fi actualul vicepreședinte al SUA, Kamala Harris, ci probabil că va fi altcineva.

A dovedit în mod clar în Florida că poate lua inclusiv Miami-Dade. Cine nu cunoaște, Miami-Dade este o comunitate  de tipul Brașov-București ca mărime. În Miami-Dade se află evrei, catolici, creștini, musulmani, În momentul când iei Miami-Dade, ai făcut un test de tip multi-cultural, multi-religios și multi-economic al SUA. DeSantis a luat cu peste 20% în fața contracandidatului său. Miami-Dade era democrat de 70 de ani. Acolo s-a făcut un test!

Aceste alegeri nu au fost despre cine va conduce Senatul sau Camera Reprezentanților, ci au fost despre cine va conduce SUA. Joe Biden și-a închis cariera, iar Donald Trump, care dorea o revenire de tip răzbunare, a speriat statul american și a pierdut și el această șansă“, a spus, la Realitatea Plus, H. D. Hartmann.

CITEȘTE ȘI     -    Alegeri SUA: Cursele electorale cheie care nu s-au decis încă. Ce mize mai există pentru democrați și republicani?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel