Fosta Prima Doamnă a SUA, Hillary Clinton, infectată cu noul coronavirus

Hillary Clinton
Hillary Clinton

Hillary Clinton, fost secretar de stat şi fostă candidată la alegerile prezidenţiale din SUA, a fost depistată marţi cu COVID-19.

În vârstă de 74 de ani, Hillary Clinton a precizat că are simptome uşoare şi că soţul său, fostul preşedinte american Bill Clinton, a fost testat negativ, potrivit Agerpres.

"Sunt mai recunoscătoare ca oricând pentru protecţia pe care o pot oferi vaccinurile împotriva formelor grave ale bolii", a scris pe Twitter fosta şefă a diplomaţiei americane.

"Vă rog, vaccinaţi-vă, inclusiv cu doza booster, dacă nu a-ţi făcut-o deja", a adăugat ea. Nici Hillary Clinton şi nici Bill Clinton nu au fost depistaţi cu COVID-19 până marţi.

Jen Psaki, şefa biroului de presă de la Casa Albă, a fost de asemenea testată pozitiv marţi. Săptămâna trecută, fostul preşedinte Barack Obama a fost la rândul său depistat pozitiv cu COVID-19, la fel şi Doug Emhoff, soţul vicepreşedintei Kamala Harris.

Situația Covid-19 in România - 23 Martie

Potrivit MAI, până astăzi, 23 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 907.007 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

814.182 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.149 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 

Citește și...

Regele Norvegiei Harald V a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și are simptome ușoare


”Regele a fost testat pozitiv pentru coronavirus”, a declarat Casa Regală a Norvegiei într-un comunicat.

Harald al V-lea va lua o pauză de la îndatoririle sale timp de câteva zile, toate funcțiile monarhului urmând a fi îndeplinite temporar de fiul și moștenitorul tronului, prințul Haakon.

Regele, în vârstă de 85 de ani, a primit trei doze de vaccin împotriva coronavirusului în timpul pandemiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel