Dan Tănasă se compară cu un câine: A mușcat ”fetițele” de la USR

Dan Tănasă (AUR) a vorbit despre cearta aprinsă, plină de jigniri dintre el și Silviu Dehelean (USR) care a avut loc astăzi în Parlament.

"Eu nu m-am legat de niciun parlamentar USR până când nu am fost provocat. Fetiţele de la USR au luat un băţ şi au deranjat un câine care, evident, le-a muşcat. Şi îi va muşca de fiecare dată când fetiţele de la USR vor îndrăzni să mă jignească. Nu am făcut nimic altceva decât să reacţionez şi să pun la punct nişte băieţi care s-au trezit la guvernare, nişte băieţi fără C.V.-uri, fără realizări în viaţă, care au ajuns, mulţi dintre ei, parlamentari, miniştri şi care s-au găsit ei să ne arate nouă tuturor cum se guvernează o țară şi cum trebuie să ne ocupăm de justiţie, de sănătate. Prietenii apropiaţi şi cei care mă cunosc ştiu că eu nu am acest tip de comportament în mod uzual", a spus Dan Tănasă, în emisiunea Decisiv, prezentată de Cătălina Porumbel, la Antena 3. 

Vezi și: Cristian Seidler a închis telefonul la Antena 3, după jignirile repetate și continue ale lui Dan Tănasă

Moșteanu, după cearta cu Tănasă din Parlament: Stă destul de prost cu nervii! O rușine, azi am văzut cum funcționează extremiștii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel