Moșteanu, după cearta cu Tănasă din Parlament: Stă destul de prost cu nervii! O rușine, azi am văzut cum funcționează extremiștii

Deputatul Ionuț Moșteanu a vorbit despre scandalul de astăzi din Parlament, în care un deputat AUR a aruncat cuvinte jignitoare. 

Vezi și: Scandal groaznic pe holul Parlamentului. Deputați USR și AUR, la un pas de bătaie! ”Băi păduche, dispari!”

Mai mulți deputați s-au luat la ceartă în Parlamentul României, pe holul principal al Camerei Deputaților. Se pare că protagoniștii au fost Dan Tanasă, parlamentar AUR, care s-a luat la ceartă cu Silviu Dehelean, parlamentar USR și Ionuț Moșteanu, deputat USR.

"Da, se pare că domnul Tănasă stă destul de prost cu nervii. Nu ar fi trebuit să fie nimic deosebit, a fost o zi în Parlament, cu dezbateri, cu voturi. După vot, colegii mei, Dan Barna și Stelian Ion, au avut declarații în fața plenului și dânsul a început să urle acolo pe culoar și azi am văzut cum funcționează extremiștii în Parlament până la urmă. Înjurături și jigniri pe care nu credeam că le voi auzi într-un Parlament, care nu-și au locul nicăieri, nu numai într-un Parlament.

Iată un partid extremist care a ajuns în Parlament și se comportă extremist. E o rușine pentru parlamentarism, pentru Parlament și pentru politica din România!", a declarat Ionuț Moșteanu, în direct la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel