EXCLUSIV  Ciuvică îl dinamitează pe Grindeanu: E un nimic! Se baricadează în GHERETA portarului de la SRI!

Grindeanu, ţinta ironiilor lui Chirieac şi Ciuvică la Miercurea Neagră / Foto: Facebook
Grindeanu, ţinta ironiilor lui Chirieac şi Ciuvică la Miercurea Neagră / Foto: Facebook

Ironiile s-au ţinut lanţ în platoul DCNewsTV. În centrul atenţiei a fost şi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe care Bogdan Chirieac şi Mugur Ciuvică l-au "ciuruit" cu vorbe grele timp de aproape 10 minute.

Sarcasmul a fost la ordinea zilei în cel mai recent episod din seria Miercurea Neagră! Replicile răutăcioase la adresa lui Sorin Grindeanu au venit una după alta, precum servele într-un meci cu scor strâns.

"De curând, s-a dus la turci în vizită. Vizită aranjată de Ponta. L-a dus la aeroport. Bună ziua! Bună ziua! S-a pus pe Facebook, s-a bucurat şi el că a fost în Turcia. Dar ideea e că a semnat cu mai multe firme turceşti contractele astea de autostrăzi de vreo 2-3 miliarde de euro"... şi ironiile au continuat, inclusiv pe seama proiectelor la metrou anunţate în colaborare cu turcii.

"A semnat, dar nu a finalizat", a accentuat Ciuvică. Chirieac a intervenit prompt: "Nu mai pot! Tot ce face Grindeanu e rău, tot ce face Drulă e bine!" "Da, pentru că sunt firme turceşti care n-au mai făcut nici măcar un trotuar în UE!", i-a dat replica Ciuvică.

Tache: "Sunt proiecte vechi. Domnul Grindeanu s-a nimerit doar să fie acolo să semneze şi să bage capul în poză. E posibil, totuşi, ca turcii să le facă pentru că vor merge în cascadă cu firme româneşti."

Ciuvică: E un nimic. Un zero cu funcţie. Dacă pică Guvernul, Grindeanu se baricadează în ghereta portarului de la SRI

Ciuvică: "Oricum e termen de 6 ani sau nu ştiu cât... până atunci..."

Chirieac: "Până atunci Grindeanu va fi preşedinte!"

Ciuvică: "Va fi nimic! Zero! Bine, zero e şi acum doar că are o funcţie."

Meciul a continuat. Chirieac şi-a întrebat imediat partenerul de discuţii din platou: "Dacă pică Guvernul, credeţi că se baricadează în Ministerul Transporturilor?"

Replica lui Ciuvică a venit ca o săgeată: "Nu! Se baricadează în ghereta portarului de la SRI. Şi după aia, în funcţie de necesităţi, mai iese din când în când de acolo."

Citeşte şi Cele mai tari IRONII Chirieac - Ciuvică - Tache. GRINDEANU a ieșit... ȘIFONAT: Are tot viitorul... în SPATE! ”Acum ascultă casetele înregistrate de Drulă”

Ediţia integrală a emisiunii AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel