(VIDEO) Cum arată inelul perfect de logodnă primit de Jennifer Lopez de la Ben Affleck

Sursa Foto Instagram Jennifer Lopez
Sursa Foto Instagram Jennifer Lopez

Poveste de dragostea demnă de un film romantic, la Hollywood. Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit pentru a doua oară, după o despărțire care a durat 18 ani.

Vestea a fost dată chiar de frumoasa cântăreață într-un videoclip. Ea privește cu lacrimi în ochi un inel impresionant cu diamante verzi şi spune: „Eşti perfect!”, potrivit revistei People.

„Mi-am dat seama că sunt multe momente în viața mea în care s-au întâmplat lucruri uimitoare când eram îmbrăcată în verde”, a declarat emoționată Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez (52 de ani) și Ben Affleck (49 de ani) sunt logodiți, iar inelul superb pe care l-a ales pentru ea pare să aibă o semnificație deosebită! Superstarul muzicii a împărtășit vineri știrile despre logodna ei.

„Întotdeauna am spus că, culoarea verde este culoarea mea norocoasă”, a declarat  Lopez.

Vedeta se poate lăuda că arată perfect la prima oră a dimineții, fără machiaj, imediat ce a ieșit de sub duș. ”Nu am nicio lumină specială, este doar lumina dimineții. Nu folosesc niciun filtru special, acesta este chipul meu”, a spus Jennifer.


Ea a început prin a le explica fanilor săi cât de importantă este atitudinea pozitivă și a dezvăluit că își începe ziua cu cartonașe pe care sunt scrise afirmații pozitive.


”Sunt foarte fericită. Chiar lângă duș am o cutie cu cartonașe cu mesaje pozitive. Acesta este cartonașul pe care l-am tras astăzi”, a spus vedeta, care apoi a citit un citat al scriitoarei Helen Keller.

”Trebuie să ne propunem să rămânem fericiți, indiferent ce se întâmplă. Este o promisiune pe care să ți-o faci ție însuți. Voi fi fericită. Toate se află în interiorul meu: succesul meu și fericirea mea”, a spus actrița din „Marry Me”.

Citește întreaga știre AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel