Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Topul femeilor din USR PLUS. Chirieac: Nu glumesc

Bogdan Chirieac a vorbit despre cele mai agreabile prezenţe feminine din USR PLUS. 

Într-un dialog cu Diana Tache şi Mugur Ciuvică, Bogdan Chirieac a făcut topul celor mai plăcute prezenţe feminine din interiorul partidului USR PLUS. 

"Mie îmi place enorm doamna Cosette Chichirău şi dacă ar fi să facem topul, dacă la Buble a ieşit cea mai frumoasă USR-istă doamna Cristina Prună, la noi, la DC News, sunt convins că ar ieşi doamna Cosette Chichirău. Şi nu e numai frumoasă, ci şi deşteaptă. Nu glumesc, dânsa a fost şi la noi la interviu, uite o să îi mai adresăm o invitaţie. Şi doamna Dragu este o doamnă foarte plăcută, foarte distinsă", a afirmat, în cadrul emisiunii "Miercurea Neagră", Bogdan Chirieac.

VIDEO: 

Ce s-a mai discutat în cadrul emisiunii

Mugur Ciuvică a comentat scandalul de ieri din Parlament, de la votul pe moţiunea simplă împotriva lui Cristian Ghinea, după ce PSD a acuzat puterea că votul nu a fost corect şi că, de fapt, moţiunea a trecut. 

“Nu prea comentez pentru că nu prea are nicio importanţă. E aceeaşi luptă politică într-un ton minor, sub nivelul mării chiar. E ca o bătaie în curtea şcolii, dar bătaie între elevii repetenţi din şcoala respectivă. Cam aşa... moţiune, cu tabletă, fără tabletă... Singurul lucru important pentru mine, care m-a frapat, este că domnul Ciolacu o ameninţă cu puşcăria pe cea mai frumoasă deputată USR, doamna Prună (n.r. – Cristina Prună). Am înţeles că doamna Prună este ameninţată cu puşcăria de către Marcel Ciolacu. Chestia asta cu ameninţatul cu plângeri penale din partea PSD-ului este ridicolă din toate punctele de vedere. Dar repet, nivelul este extrem de jos. Adică PSD-ul care a fost victimă penală, de vreo 15 ani, care a fost decimat, decapitat, făcut zob cu plângeri şi dosare penale abuzive şi cu puşcării abuzive, PSD-ul care-l are pe Dragnea la puşcărie – ultimul, în sens cronologic, condamnat politic din România – ameninţă pe cine, tocmai pe USR-işti cu plângeri penale.

Mai ridicol decât atât nu se poate. Şi la fel va fi şi cu moţiunea de cenzură. E o vrăjeală, o apă de ploaie, n-o să însemne absolut nimic”, a declarat, la emisiunea Miercurea Neagră, Mugur Ciuvică.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel