Robert Turcescu a sărit la Iulian Bulai, care a vrut să-i dea lecții lui Alexandru Rafila: Îl ascultăm pe Bulai care încurcă Matei Balș cu Victor Babeș?

Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus

Deputatul USR Iulian Bulai s-a certat în direct la TV cu Robert Turcescu, fostul lider al Mișcării Populare.

Deputatul USR Iulian Bulai și Robert Turcescu s-au certat în direct la RealitateaPlus. Tot scandalul a pornit după ce Iulian Bulai s-a băgat peste Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, care vorbea despre măsurile anunțate de noul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, care a declarat că va continua proiectele lui Vlad Voiculescu. Unul dintre proiectele controversate ale lui Voiculescu este cel legat de modalitatea de numire a directorilor de la CNAS, dar și cel care prevede tăierea fondurilor de la ATI. Bulai a sărit în apărarea lui Voiculescu și a susținut că fostul ministru al Sănătății și-ar fi dorit de fapt transparență. În acel moment, Robert Turcescu a intervenit, revoltat fiind de faptul că Bulai vorbește despre un domeniu pe care nu îl cunoaște.

Redăm dialogul dintre cei doi:

Robert Turcescu: Pe bune? Îl ascultăm pe Bulai care încurcă Matei Balș cu Victor Babeș?

Iulian Bulai: Mă bucur că vă raportați la fake news-uri.

Robert Turcescu: Încurcă spitalele între ele și s-a trezit acum să dea lecții. Baba și mitraliera. 

Iulian Bulai: Vorbim de intenții bune de a transparentiza anumite decizii și de ocupare a funcțiilor de management pe bune. Să nu mai ajungă șef de case de înmormântări sau alte instituții de nu știu unde. Rafila este politician cu experiență.

Robert Turcescu: Vă dați seama, reprezentantul României la OMS trebuie să ia lecții de la Bulai care a devenit mare specialist în sănătate. A fost statuie la Stockholm, asta e în cariera lui profesională, și s-a trezit să îi dea lecții despre sistemul de sănătate lui Rafila. Asta e cariera lui, statuie. Să ne spună el ce a făcut.

Iulian Bulai:  Cu mare drag răspund. Am plecat din țară la o școală privată foarte scumpă, fără să am susținere financiară. Înainte să fiu angajat, am fost statuie de stradă, înainte să fiu admis la academie. 

Robert Turcescu: Unde ați fost angajat. Locul de muncă și perioada!

Iulian Bulai: După ce am terminat studiile de Arte Vizuale, licența între 2009 și 2012 la Oslo, am mai făcut un master în Oslo și în China, până în 2014.

Robert Turcescu: Când ați devenit deputat?

Iulian Bulai: În 2016.

Robert Turcescu: Opaaa! Ați sărit din chiloții de bursier direct în cei de deputat. Mai veniți să dați lecții. Nu vă e rușine?

Iulian Bulai: Nu îmi este rușine deloc.

VEZI ȘI: Alexandru Rafila, îngrijorat după discursul Ioanei Mihăilă: Sper să nu se întâmple acest lucru!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel