EXCLUSIV  Știu invitații lui Denise Rifai ce vor fi întrebați? Vedeta tv: ”Publicul nu iartă minciuna/Autenticitatea...”

Denise Rifai
Denise Rifai

Denise Rifai a vorbit despre modul în care emisiunea pe care o prezintă și le-a oferit politicienilor un sfat prețios. 

În interviul oferit, Denise Rifai a vorbit cu jurnalistul Val Vâlcu despre modul în care un prezentator se adaptează în propria sa emisiune, Rifai având la fiecare ediție un invitat diferit, și importanța autenticității în domeniul în care activează. După cum a spus chiar moderatoarea emisiunii ”40 de întrebări”, ”sunt foarte mulți care aleg să mintă”. 

”Eu nu le dau întrebările (inivtaților - n.r.) și vin, și odată cu mine, prin ochii mei le readuc în față fragmente din viața lor, cu declarațiile lor. Este foarte emoționant să îți retrăiești viața. Eu încerc să o fac cu multă delicatețe, pentru că e complicat, e un carusel de emoții, de stări și am nevoie ca invitatul meu să fie acolo, în comuniune cu mine, pentru că dacă nu, s-ar crea această comuniune, nu ar fi un produs frumos, de urmărit de acasă”, a spus Denise Rifai. 

”Mai sunt genul acesta de interviuri în care apar confruntări - uite ce spuneai acum 10 ani”, a notat Val Vâlcu. 

Invitatul dă tonul emisiunii: ”Eu sunt în funcție de tipul de invitat pe care îl am”

”Depinde de situație, depinde de invitat, depinde de poziția lui în statul român. Cum era să o confrunt cu Maria Dragomiroiu, cu ce? Cu evenimente din viața personală? Dar nu poți un politician acuzat de mită să nu îl întrebi câtă mită a luat și de la cine sau să nu îi aduci în față elemente pe care le vrea demult uitate. Depinde, repet, eu sunt în funcție de tipul de invitat pe care îl am. Sunt fie maleabilă. Tot ceea ce îmi doresc este să îl cunosc pe om. 

Eu cred că dacă oamenii ar spune adevărul, chiar și cea mai urâtă parte a adevărului ar putea fi altfel înțeleasă, iertată, acceptată cel puțin, dacă ar fi autentici. Sunt foarte mulți care aleg să mintă și să creadă că putem fi, foarte ușor, duși de nas. Asta nu se poate, publicul nu iartă minciuna. Asta ar trebui să înțeleagă politicianul, că publicul simte și nu iartă minciuna”, a afirmat Rifai. 

”În cazul lui Traian Băsescu, își punea cenușă în cap, avea strategia asta”, a amintit Vâlcu. 

”El este unul dintre cei mai mari politicieni pe care îi are România, fie că ne place să recunoaștem sau nu. Cu toate relele lui. Este un tip care simte politica într-un mod fantastic, este un mare animal politic. Mare!”, a mai spus Rifai

Urmărește emisiunea integrală AICI: 

Denise Rifai, surprinsă de ministrul Bode

Jurnalista Denise Rifai a avut o reacție după ce a văzut imaginile cu Lucian Bode la Untold. Ziarista a spus că acest ministru este printre puținii cărora ea le-a luat apărarea de-a lungul timpului.

„Rar sunt ministrii/politicienii carora le-am luat apararea de-a lungul timpului sau pe care i-am apreciat in vreun fel sau altul. Lucian Bode este un exemplu de om politic de buna credinta, care are suflet, face lucruri in numele nostru si are frica de Dumnezeu. Nu sunt tocmai usor de intalnit aceste atribute, enumerate mai sus, in randul celor care au avut ocazia sa guste din paharul puterii. Si sunt multi ani de cand ne cunoastem si este politicianul care a sustinut intotdeauna absolut toate proiectele de interes national de care a avut habar...” Citește articolul integral AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel