EXCLUSIV  Diana Șoșoacă, ÎMPINSĂ din AUR? Bogdan Teodorescu, ipoteză-cheie: Are un PLAN

Sursa: Facebook
Sursa: Facebook

Bogdan Teodorescu, scriitor şi jurnalist român, a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, de ce a fost înlăturată Diana Şoşoacă din grupul parlamentarilor AUR. 

"Eu cred că doamna Şoşoacă este acum pe persoană fizică, pentru că partidul pe listele căruia a intrat în Parlament, AUR, s-a decis să joace o carte mai domoală. Această carte porneşte de la dorinţa lor de a rezista în aceşti patru ani de opoziţie şi de a deveni un actor semnificativ la alegerile din 2024. Au ajuns la concluzia că zona turbulentă de comunicare a doamnei Şoşoacă poate să le afecteze credibilitatea pe termen mediu şi lung.

Încearcă să domolească accesele prea stridente de comunicare pe care doamna senator Şoşoacă le avea. Dânsa a ajuns în postura de independent oarecum împinsă de colegii săi de partid. Eu nu am convingerea că doamna Şoşoacă nu va dori să îşi facă partid sau că nu va fi inclusă într-un partid de cineva. Ea acţionează conform unui calendar de mesaje. Nu vorbeşte de una singură, ci programatic, atinge probleme sensibile ale societăţii, are verv şi dorinţă de muncă. După părerea mea, are un plan de acţiune. Urmăriţi unde se duce şi ce face şi veţi vedea că vrea să devină un avocat al poporului fără funcţii", a explicat Bogdan Teodorescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel