CRBL, după ce a fost eliminat de la Survivor: Am fost șocat, dezamăgit și trist

Sursa foto: Facebook CRBL
Sursa foto: Facebook CRBL

CRBL a făcut noi declarații după eliminarea din competiția Survivor.

"Am fost șocat, dezamăgit și trist"

"Credeam că sunt pregătit, ținând cont că eu am mai fost la un astfel de show acum 15 ani! Dar m-am înșelat! A fost mult mai greu decât mă așteptam, mai ales din punct de vedere psihic", a declarat CRBL pentru ciao.ro.

"Momentele cele mai grele au fost cele de pe insulă, când eram doar eu cu mine! Am avut timp să trec în revistă cei 22 de ani de scenă în care am adunat cele mai frumoase amintiri și să mă gândesc la câte mai am de arătat și de spus. Mi-a fost dor de familie, de prieteni, de scenă și de susținătorii mei, posesori de cerebel", a mai spus artistul.

"Mi-am dorit foarte tare să ajung în finală, nu neapărat pentru marele premiu, ci pentru a mă bucura de toată experiența Survivor! Știam că nu sunt bine cu sănătatea, dar așteptam să-mi revin pentru că mai aveam multe de arătat. Am fost șocat, dezamăgit și trist că misiunea mea s-a încheiat", a spus CRBL.

"Vreau să mă bucur mai mult de viaţă"

CRBL a părăsit competiția Survivor în ediția din 18 aprilie. După ce s-a întors în România, artistul a făcut primele declarații despre experiența pe care a trăit-o în cadrul reality-show-ului.

"Primul lucru a fost să vorbesc cu fetele mele, Elena şi Alesia, cu familia mea, după care să mănânc ceva bun, dar nu chiar ce voiam eu, pentru că nu puteam din punct de vedere medical şi, bineînţeles, duş”, a spus CRBL, atunci. "Sunt mai bine, mă recuperez şi încerc să-mi aduc aminte ce înseamnă să revin la normalitate, mâncare, somn, telefon etc. Am slăbit 15 kg şi o să încerc o viaţă mult mai echilibrată şi mai sănătoasă. Vreau să mă bucur mai mult de viaţă”, a mai declarat artistul.

De asemenea, CRBL și-a anunțat fanii că are în plan o serie de proiecte: "Bineînţeles că am o listă întreagă de proiecte, atât muzicale, cât şi de business”.

Vezi și: "Când am ieșit din competiție, aveam 38 de kilograme". Elena Matei, dată peste cap, după Survivor: Încă sunt dereglată hormonal. Iau tratament

Cătălin Zmărăndescu, mărturisiri după Survivor: A fost groaznic, sincer...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel