Alina Gorghiu, cinci concluzii ale anului politic 2014

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a făcut o retrospectivă politică a anului 2014 și a subliniat care este efectul schimbărilor politice menționate. 

Iată ce a scris Alina Gorghiu, pe pagina sa de Facebook:

"Cinci concluzii ale anului politic 2014:
1.România are pentru prima dată în istoria sa un președinte liberal. Acest lucru se datorează, în primul rând, românilor care au refuzat manipularea, corupția și aroganta propuse drept politică de stat de către PSD.
2. Modelul de politician promovat de Președintele României deschide drumul unei profunde reforme politice.
3. Pentru prima oară dupa 1990, partidele de dreapta au decis să devină o singură voce. În timp ce dreapta se consolidează, stânga e în cautarea unei noi identități. Alegerile prezidențiale au demonstrat că fostul PNL și fostul PDL formează o echipa puternică și unită care are capacitatea de a forma un mare partid, fără termen de expirare.
4. Deși PSD are în continuare majoritate parlamentară, alegerile prezidențiale au și semnificația unui vot de respingere a guvernarii PSD. PNL este pregătit să își asume responsabilitatea de a oferi o nouă viziune de administrare a țării, în acord cu agenda publică reală, fără a face compromisuri nesănătoase. E important să învățăm nu doar din eșecuri, ci și din victorii. Mesajul electoratului este simplu: țara este a cetățenilor, nu a politicienilor.
5. Modestia, decența și munca trebuie să ne ghideze în activitatea politica, nu doar în 2015, ci pe termen nelimitat. Suntem obligați, uitându-ne la anul acesta, să ne fixam un obiectiv serios, mai sus, altul decât asigurarea supraviețuirii zilnice". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel