Zarug, motivul pentru care spune mereu "FĂ": A început ca o glumă, dar...

Foto: Instagram Asia Express
Foto: Instagram Asia Express

Zarug a dezvăluit de ce spune mereu "fă", celor cărora li se adresează.

Zarug este unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul 4 al emisiunii "Asia Express" de la Antena 1 și, alături de Lorelei, a trecut prin cele mai palpitante aventuri din emisiune cu un umor aparte. 

Zarug a fost întrebat de fanii emisiunii, dar și ai lui, care este motivul pentru care el spune „fă” persoanelor cu care vorbește. Răspunsul a fost unul simplu, iar motivul ar fi un automatism verbal pe care l-a deprins în urmă cu mai multă vreme și de care îi este dificil să scape acum.

Mihai Dan Zarug, pe numele complet, a reușit să-și facă un nume în lumea digitalului și a showbiz-ului românesc, datorită felului său de a fi, dar și a personalității sale amuzante. Concurentul de la Asia Express a reușit să-și strângă o comunitate impresionant de mare pe rețelele de socializare, iar fanii și-au permis să-i adreseze diverse întrebări.

Una dintre ele a fost: „De ce spui mereu fă”?, iar el nu a ezitat să răspundă cu sinceritate, explicând perfct cum stă treaba.

Motivul este unul absolut simplu: acesta a creat un automatism din a se adresa oamenilor cu fă, dar totul este doar o glumă, nu o spune într-un nume rău.

"Spun fă din greșeală. A început ca o glumă, iar gluma asta a devenit ca un tic verbal și mi-e foarte greu să scap de el, de-aia", a spus Zarug pe TikTok.

Care e meseria de bază a lui Zarug

Zarug este la bază jurist. Acesta a practicat meseria vreme de doi ani de zile, după care a renunțat iremediabil. Acesta nu s-a regăsit în job și a ales să schimbe direcția și să meargă pe drumul artei, mai exact a ales să îmbine utilul cu plăcutul ți să fie designer vestimentar.

"Când mi-am expus această idee părinților, maică-mea mi-a zis că o să mor de foame. Le-am golit frigiderele ca să-mi fac rezerve. Așa am ajuns să fac Facultatea de Drept și să o închei. Și să profesez 2 ani ca jurist până când am realizat că asta mă făcea extrem de nefericit. Cum mi-am dat seama că în viață ai două opțiuni, am ales să fac ce vreau", a mărturisit Zarug când a fost prezent la Chefi la Cuțite.

"Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare. (…) Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești", declara atunci Zarug, poreclit Papu, la Chefi la cuțite.

@zarugtv

Răspuns pentru @str3sucomputers

♬ sunet original - ZARUGTV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel