Viviana Sposub poartă pantalonii în relație. Ce condiție i-a pus lui George Burcea ”Ne-am așezat la masă și i-am explicat situația”

Sursă foto: Instagram (@viviana.sposub)
Sursă foto: Instagram (@viviana.sposub)

Viviana Sposub și-a schimbat complet viața, în momentul în care a început matinalul de la Kanal D.

Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase prezintă, în fiecare dimineață, matinalul “Dimineaţa cu noi”, de la Kanal D, scrie Spectacola.ro

Pentru Viviana, trezitul la 4:00 dimineața i-a dat complet viața peste cap. Vedeta a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum reușește să se trezească zilnic atât de devreme și cum s-a transformat relația pe care o are cu George Burcea de când prezintă matinalul de la Kanal D. 

Zilele trecute, Viviana și colegii ei au fost amfitrionii unui eveniment monden din Capitală. Frumoasa prezentatoare TV ne-a mărturisit că se simțea extrem de obosită, pentru că ziua ei începuse foarte devreme, iar evenimentul a avut loc seara.

”Mă găsiți puțin obosită pentru că sunt trezită de la 4:00 dimineața, dar fericită că am ocazia să prezint alături de colegii mei un eveniment foarte important din București”, ne-a dezvăluit vedeta. 

Cine o trezește pe Viviana Sposub

Frumoasa prezentatoare TV ne-a mărturisit că mama ei e cea care are grijă ca ea să nu întârzie la serviciu. Mama vedetei o sună în fiecare dimineața, la oră fixă, pentru a o ajuta să se trezească la timp. 

”În fiecare dimineață, la ora 4:00, o iau de la capăt pentru că iubesc ceea ce fac și indiferent că este un program destul de dificil pentru mine, încerc să îi fac față. Uneori e mai greu dimineața, mai dorm câte 10 minute în plus, dar o am pe mama mea, care de fiecare dată mă sună la oră fixă să fie sigură că mă duc la muncă”, a mai spus Viviana Sposub pentru Spectacola. 

Își ia în serios proiectele

”Mi s-a întâmplat să mă trezesc în ultima clipă, dar niciodată nu mi s-a întâmplat să nu ajung la muncă. Nu mi s-a întâmplat niciodată să lipsesc de la un proiect sau de la emisiune, dar se întâmplă să întârzii, sunt femeie”, a mai spus prezentatoarea TV.

Condiția pe care i-a pus-o lui George Burcea

Întrebată cum se înțelege la program cu George Burcea, având în vedere că ea se trezește la ora 4:00, vedeta ne-a mărturisit că iubitul ei îi este solidar și se trezește și el în fiecare dimineață cu ea, pentru a-i pregăti micul dejun. Mai mult, Viviana spune că ea a fot cea care i-a cerut iubitului ei să își ajusteze programul de trezit și să nu o lase singură dimineața. 

”Facem totul împreună, așa că atunci când am acceptat provocarea aceasta cu matinalul, am stat la masă, am explicat situația și am zis: dacă nu te trezești odată cu mine, e grav. Așa că, în fiecare zi îi dau trezirea, pun muzică, pentru că încerc să îmi induc o stare de bine. El se trezește, îmi face micul dejun, mai stăm la o bârfă, mai stăm la o cafea și apoi eu plec către muncă și el se uită la emisiune, de fiecare dată, iar apoi își continuă ziua”, ne-a dezvăluit prezentatoarea TV.  

Deși fanii au aflat abia recent de talentul muzical al Vivianei Sposub, vedeta are o vastă experiență în muzică. În copilărie mergea la competiții muzicale și își dorea să devină artist. Din păcate, Viviana este nevoită să-și amâne planurile cu muzica, din cauza programului. Însă ne-a dezvăluit că are de gând să lanseze o melodie de dragoste, în ton cu trăirile pe care le are în această perioadă. Vezi mai multe pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel