EXCLUSIV  Ultima fotografie cu Doru Stănculescu, IERI, la botezul nepotului. Fanul care l-a surprins, șocat: M-a rugat dacă pot face rost de niște apă

Detalii sfâșietoare de la ultima fotografie cu Doru Stănculescu în viață.

Doru Stănculescu a fost găsit fără suflare azi dimineață în casă, la vârsta de 71 de ani. 

De profesie arhitect, Doru Stănculescu a fost un cântăreț și instrumentist de muzică folk. Acesta a debutat în anul 1968 cu melodia „Ion Crâșmaru”, pe versuri de Octavian Goga, a realizat muzica pentru filmul "Porțile albastre ale orașului" și a fost membru fondator al Cenaclului Flacăra, unde a participat până la desființarea acestuia. 

DC NEWS a obținut detalii în exclusivitate despre ultimele momente ale lui Doru Stănculescu. 

Detalii care-ți dau fiori. Ultima fotografie cu Doru Stănculescu

În urmă cu doar câteva ore, în mediul online apărea o fotografie cu Doru Stănculescu (FOTO aici), dintr-o Biserică. O fotografie simplă, dar care astăzi dă mari fiori celor ce o privesc și celor ce citesc povestea de mai jos. 

L-am contactat pe cel care a publicat imaginea în mediul online și care, într-un mod sau altul, e ultimul fan care a obținut o fotografie cu Doru Stănculescu. 

Șocat de vestea pe care i-am dat-o, fără să creadă ce-i spun, fanul, care a vrut să rămâna anonim, ne-a povestit întregul moment al fotografiei. 

"Poftim? Nu-mi vine să cred? Vorbiți serios? (...) Dumnezeu să-l odihnească!

A fost ieri un botez. Cred că era bunicul... Între invitați era și Dan Manoliu. Era la Biserica "Sfântul Mina" a Brigăzii de Gardă (...)

M-a rugat dacă pot face rost de niște apă. Era înaintea botezului. L-am întrebat dacă nu cumva este un cântăreț de folk și că am un lapsus. Mi-a spus că e Doru Stănculescu! La sfârșit l-am rugat dacă pot să fac o fotografie cu dânsul și a acceptat. Sunt absolut uimit. Și mâhnit!", a declarat el, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Fiul lui Doru Stănculescu, reacție

Matei Stănculescu, fiul artistului, a dezvăluit că tatăl său a plecat mai repede de la botezul nepotului pentru că se simțea obosit, însă câteva ore mai târziu nu a mai răspuns la telefon.

"A plecat mai devreme, spunea că vrea să se odihnească. Am chemat o maşină şi, după ce m-am asigurat că a ajuns acasă, m-am liniştit. Astăzi însă, am văzut că nu mai răspunde la telefon, aşa că am rugat un prieten care locuieşte în apropiere să verifice ce se întâmplă. Nici la uşă nu a răspuns. Am ajuns de urgenţă la el şi, după ce am spart uşa, l-am găsit fără suflare", a declarat Matei Stănculescu pentru libertatea.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel