Ștefan Bănică a câștigat procesul cu Sabin Ivanof, soțul Simonei Pătruleasa

Ștefan Bănică a câștigat, definitiv, procesul cu Sabin Ivanof, soțul prezentatoarei de televiziune Simona Pătruleasa. 

Tribunalul Bucureşti a stabilit că pretenţiile firmei lui Sabin Ivanof de a înscrie o ipotecă în Cartea funciară a imobilului lui Ştefan Bănică Junior din zona Aviatorilor sunt neîntemeiate.

Tribunalul Bucureşti a respins apelul formulat de societatea lui Sabin Ivanof în contradictoriu cu Ştefan Bănică, reprezentat de avocatul Mihail C. Barbu. A fost menținută hotărârea Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti care dispusese, în 2 iunie 2014, respingerea în întregime a cererii depuse de IPG Impact SRL de întabulare/înscriere provizorie a unui drept de ipotecă legală în favoarea sa.

Este a treia hotărâre prin care instanţa infirmă pretenţiile lui Sabin Ivanof, relevă un comunicat de presă, remis de avocatul lui Bănică Jr. Hotărârea Tribunalului Bucureşti este definitivă, iar considerentele ei nu au fost încă redactate.

"Acuzații mincinoase"

"Între clientul nostru Ştefan Bănică şi S. C. IPG Impact S.R.L. (societate în insolvenţă), coordonată de Sabin Ivanof, există o situaţie litigioasă generată de nerespectarea de către această societate comercială a termenului în care trebuia să finalizeze lucrările cu privire la un imobil din Bucureşti, situaţie a cărei realitate Sabin Ivanof încerca să o ascundă în prima parte a anului 2014 proliferând mai multe acuzaţii la adresa lui Ştefan Bănică", explică avocatul, potrivit România TV

El adaugă "cea mai mare parte din acele acuzaţii sunt dovedite ca mincinoase, iar în litigiile care mai sunt pe rol sunt premise ca cei responsabili să fie traşi la răspundere, chiar în cazul în care îşi vor fi falimentat societatea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel