Stephan Pelger a murit. Designerul ar fi fost găsit spânzurat

Sursa foto: Facebook Stephan Pelger
Sursa foto: Facebook Stephan Pelger

Designerul Stephan Pelger a fost găsit mort în locuința sa.

UPDATE: Stephan Pelger ar fi fost găsit mort în curtea casei în care locuia, în această dimineață, potrivit Antena 3. Un vecin a sunat imediat la 112. Trupul designerului a fost dus la INML.

UPDATE: Aseară, designerul ar fi mers singur într-un restaurant, unde ar fi povestit că mătuşa sa din Germania, la care ţinea foarte mult, a murit, potrivit Antena 3. Acesta ar fi consumat mai multe pahare de vin. Ar fi urmat și un tratament împotriva depresiei.

UPDATE: Stephan Pelger ar fi fost găsit spânzurat, informează Antena 3.

_________________________________________________________________________

Creatorul de modă a fost găsit mort, în locuinţa sa din Bucureşti, de către un vecin. Poliţiştii şi medicii legişti se află la casa designerului, potrivit Antena 3. Nu se cunosc mai multe detalii momentan.

Recent, Stephan Pelger a vorbit despre depresia cu care se confrunta. La începutul anului, designerul povestea despre problemele grave pe care le-a avut cu insomnia și consumul de substanțe interzise. După ce a stat internat într-o clinică de dezintoxicare, designerul spunea că a fost externat și că e mai sănătos ca niciodată.

”Acest medic la care m-am dus este tânăr și foarte actual cu problemele noastre din ziua de astăzi. Am făcut perfuzii, am fost pus pe un tratament medical foarte mic și cu foarte puține pastile. Dacă luam 40 de pastile într-o zi, acum iau trei pastile pe zi și am un somn de opt ore sănătos”, a declarat Stephan Pelger, la Xtra Night Show.

Stephan Pelger avea 44 de ani.

Vezi și:  Stephan Pelger a murit. Designerul ar fi suferit de depresie și ar fi ajuns să ia 40 de pastile pe zi. Experiența trumatizantă pe care a avut-o pe Coasta de Azur 

Știre în curs...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel