Juriul din cazul Depp - Heard a ajuns la un verdict. Heard l-a defăimat pe Johnny Depp. Actorul are câștig de cauză

Cazul dintre actorul Johnny Depp și Amber Heard a ajuns la final. 

UPDATE 2. Juriul a ajuns la concluzia că articolul de opinie publicat de Amber Heard l-a defăimat pe actorul Johnny Depp, creându-i un prejudiciu de imagine și material, scrie reporterul Andrew Havrane. Juriul consideră că Heard a acționat cu rea voință. 

Actrița va fi nevoită să plătească daune în valoare de milioane de dolari. 

UPDATE1. Judecătorul Penney Azcarate i-a trimis miercuri pe jurați înapoi în sala de deliberare, amânând citirea verdictului, care era programată pentru ora locală 15:00.

Nu a fost imediat clar dacă jurații au uitat să-și completeze toate documentele sau dacă juriul mai trebuie să delibereze daune pentru o parte sau alta, a scris pentru NBC jurnalistul David Li. 

Juriul a ajuns la un verdict

Juriul a deliberat și a ajuns la un verdict final în cazul dintre actorul Johnny Depp și actrița Amber Heard, a declarat miercuri un oficial al instanței. Instanța s-a reunit din nou la ora 15.00 PT.

Procesul care a durat șase săptămâni, la Tribunalul din Fairfax, s-a transformat într-o luptă controversată între cele două vedete de la Hollywood pentru adevărul din relația și căsătoria lor, care s-au finalizat în 2016. Atât Heard, cât și Depp s-au acuzat reciproc de abuz fizic repetat, scrie nytimes.com

Depp, în vârstă de 58 de ani, a dat-o în judecată pe Heard, în vârstă de 36 de ani, pentru articolul ei de opinie din 2018, publicat în The Washington Post. Aceasta s-a descris ca fiind o ”figură publică care reprezintă abuzul domestic”. După mai bine de un an de lupte legale, Heard a intentat un contraproces împotriva lui Depp în 2020, susținând că a defăimat-o atunci când un avocat care îl reprezenta pe Depp a făcut declarații în care a lăsat de înțeles că acuzațiile ei de abuz sunt o farsă.

Johnny Depp nu a fost prezent la citirea verdictului

”Din cauza angajamentelor profesionale programate anterior rezervate, înainte de proces, domnul Depp nu va fi prezent fizic la verdictul de astăzi de la ora 15:00 și va urmări totul din Regatul Unit”, a spus sursa publicației Washington Post. Depp a părăsit Virginia după ce s-a încheiat vineri și a zburat în Anglia.

”Ei bine...ce surpriză am avut aseară când Johnny Depp s-a alăturat lui @jeffbeckmusic pe scenă. Îi urăm lui @jeffbeckmusic mult noroc pentru restul turneului său uimitor și o mare mulțumire lui Johnny Depp pentru că ni s-a alăturat!”, scria într-un tweet de pe pagina sălii de concert, scrie CNN. 

Depp nu este străin de muzică. Actorul, împreună cu muzicienii Alice Cooper și Joe Perry, au format grupul Hollywood Vampires în 2012. Vezi mai multe AICI

Jurații au ascultat peste 100 de ore de dovezi

După ce au ascultat mai mult de 100 de ore de mărturie timp de șase săptămâni, jurații au finalizat audierea probelor în procesul pentru defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard. Ca martor final, Heard a luat din nou cuvântul pentru a doua oară joi, pentru a fi chestionată despre inadvertențele dintre varianta ei de evenimente și variantele martorilor lui Depp. 

Heard a mărturisit că nu a fost surprinsă de numărul de persoane care au acceptat să depună mărturie în numele lui. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel