Procesul Depp - Heard. Jurații au ascultat peste 100 de ore de dovezi. Ce urmează

Procesul judecătoresc dintre Amber Heard și Johnny Depp este aproape de final, jurații asistând la o prezentare a dovezilor ce a durat aproximativ 100 de ore. 

După ce au ascultat mai mult de 100 de ore de mărturie timp de șase săptămâni, jurații au finalizat audierea probelor în procesul pentru defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard. Ca martor final, Heard a luat din nou cuvântul pentru a doua oară joi, pentru a fi chestionată despre inadvertențele dintre varianta ei de evenimente și variantele martorilor lui Depp. 

Heard a mărturisit că nu a fost surprinsă de numărul de persoane care au acceptat să depună mărturie în numele lui, scrie CNN

Martorii lui Depp, aflați sub influența actorului, spune Heard

"Știu câți oameni vor veni și vor spune orice pentru el. Aceasta este puterea lui", a mărturisit Heard. "De aceea am scris editorialul de opinie. Vorbeam despre acel fenomen. Câți oameni vor veni în sprijinul lui și vor cădea sub puterea lui. Este un om foarte puternic și oamenilor le place să îi câștige favorurile".

Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru 50 de milioane de dolari, susținând că un articol de opinie publicat în Washington Post în 2018, scris de fosta sa soție, în care aceasta s-a autointitulat „o persoană publică afectată de abuzul domestic” i-a știrbit imaginea și l-a făcut să-și piardă locul de muncă. Heard l-a dat la rândul ei în judecată pe Depp, pentru 100 de milioane de dolari, tot pentru defăimare.

”Oamenii vor să mă omoare”

”Sunt hărțuită, umilită, amenințată în fiecare zi. Chiar și doar intrând în această sală de judecată, stând aici în fața lumii, afișând cele mai rele părți din viața mea, evenimentele pe care le-am trăit obișnuiau să mă umilească”, a mărturisit Heard. "Oamenii vor să mă omoare și îmi spun asta în fiecare zi. Oamenii vor să-mi bage copilul în cuptorul cu microunde și îmi spun asta”, a mai mărturisit actrița. 

Citește și: Procesul lui Johnny Depp cu Amber Heard. Tudor Chirilă: „Doi oameni care sunt de fapt victimele mediilor în care au crescut”

Jurații au rămas cu ultimele cuvinte ale lui Heard, despre impactul pe care l-au lăsat acuzațiile ei de abuz asupra vieții sale și despre procesul care a fost o ”farsă” în viața ei.

Argumentele finale ale cazului sunt așteptate vineri, iar juriul va delibera vineri după-amiază.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel