A murit James Caan, actorul cunoscut din filmul "Naşul", prin rolul gangsterului Sonny Corleone. Val de reacții. Al Pacino: E greu să cred...

Foto: The Godfather Official, Facebook
Foto: The Godfather Official, Facebook

Fanii filmului "Naşul" sunt copleşiţi de durere. Ne-a părăsit şi starul James Caan. 

Actorul James Caan, care a interpretat rolul gangsterului Sonny Corleone în filmul „Nașul”, a murit la vârsta de 82 de ani, informează Daily Mail. În declarația postată pe contul oficial de Twitter al lui Caan, se precizează că actorul a murit miercuri seara. Nu a fost precizată cauza morții și nici locația. „Familia apreciază revărsarea de dragoste și condoleanțe sincere și vă cere să continuați să le respectați intimitatea în această perioadă dificilă", se arată în declarație.

Al Pacino, care a jucat rolul fratelui lui Sonny Corleone, Michael, în "The Godfather", l-a lăudat pe Caan ca "un mare actor, un regizor strălucit şi prietenul meu drag".  

"E greu să cred că el nu mai e pe lume pentru că era atât de plin de viaţă şi îndrăzneţ", a spus Pacino, într-o declaraţie.  Francis Ford Coppola, care a regizat "The Godfather" şi filmul "The Rain People" din 1969, a afirmat că filmele lui Caan "şi multele roluri mari pe care le-a jucat nu vor fi uitate niciodată", potrivit Vulture. Şi pagina oficială de Facebook The Godfather a postat o fotografie cu actorul în anii tinereţii, în memoria celui care a fost James Caan.

Actori din toată lumea îl plâng. Adam Sandler a spus că-i va simţi lipsa. Şi în România este regretat. Actriţa Nuami Dinescu a postat pe pagina ei de Facebook următorul comentariu: "S-a dus şi Caan. L-am iubit. Era un răzvrătit."

Născut la New York, în cartierul Bronx, în 1940, James Caan l-a interpretat în 1972 pe Sonny Corleone în "Naşul", clasicul film al lui Francis Ford Coppola despre mafia italiano-americană. Interpretarea i-a adus o nominalizare la Premiile Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar. De asemenea, a obținut o nominalizare la premiile Emmy pentru rolul lui Brian Piccolo, fundașul echipei Chicago Bears, bolnav de cancer, în serialul Brian’s Song, difuzat de ABC. Într-unul din alte mari roluri ale sale, în "Misery" (1990), adaptare a cărţii lui Stephen King, el juca un scriitor sechestrat de o femeie diabolică interpretată de Kathy Bates.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel