Monica Macovei, proces pentru DEFĂIMAREA României. Ciuvică: "Ar fi util"

Premieră în România. Primul proces pentru defăimarea României urmează să fie declanșat pe numele europarlamentarei PDL, Monica Macovei. 

"E vorba de u proces care se va declanșa împotriva doamnei Monica Macovei pentru defăimarea României și eventual, pentru subminarea economiei. A afirmat că în România, la referendum, s-au furat milioane de voturi. S-au deschis două mii de dosare, dintre care o mie au deja NUP. Doamna Monica Macovei va trebui să răspundă de ce a defăimat România și o să răspundă și penal. Va fi un proces demarat de mai multe ONG-uri, care au luat legătura cu mine și le-am spus că semnez și eu. Eu n-am nicio luptă cu doamna Macovei, e sub demnitatea mea să mă lupt cu un procuror comunist. Cred că este o premieră, primul proces pentru defăimare și trebuie să avem cei mai buni avocați", a spus Dan Voiculescu la ieșirea de la IPJ Ilfov. 

VEZI și: Dan Voiculescu: "Sunt un pic mai trist. E dureros"

Mugur Ciuvică a comentat, la Antena 3: "Nu știu care sunt fundamentele juridice, dar defăimarea a fost evidentă. Am văzut-o cu toții și în Parlamentul European, chiar la ședința din septembrie în care s-a discutat pe tema referendumului. Și înainte de referendum, doamna Macovei a insistat pe tot felul de aiureli. (...) Ar cam merita. Defăimarea a existat. Ar fi interesant și util să fie pedepsită juridic". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel