Liviu Dragnea îi cere lui Klaus Iohannis să trimită spre reexaminare o lege

Președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a trimis președintelui Klaus Iohannis o cerere de trimitere în Parlament a unui proiect de lege pentru a fi reexaminat. 

Iată scrisoarea trimisă de Liviu Dragnea către președintele Iohannis: 

"Stimate Domnule Preşedinte Klaus Iohannis,

Vă adresez rugămintea de a solicita Parlamentului reexaminarea referitoare la propunerea legislativă privind interzicerea publicităţii pentru farmacii şi medicamente în audiovizual. Am făcut acest demers deoarece senatorii PSD mi-au transmis că votul a fost viciat de o eroare de organizare şi pregătire a şedinţei, în condiţiile în care s-a procedat la renumerotarea punctelor de pe ordinea de zi şi, astfel, în momentul votului, s-a creat o confuzie între proiectele de lege. Dar, regulamentar, votul nu mai putea fi repetat. Soluţia fiind, în acest moment, cea care este la dispoziţia preşedintelui, şi anume cererea de reexaminare.

Precizez faptul că Raportul comisiilor permanente pentru cultură – media şi sănătate, referitor la proiectul în cauză, de modificare şi completare a art.17 din Legea nr.148/2000 privind publicitatea şi pentru modificarea Legii nr.504/2002 a audiovizualului, a fost unul negativ. De asemenea, Guvernul a avizat negativ acest proiect de lege. Consider că această lege este restrictivă şi anticoncurenţială". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel