Klaus Iohannis, primul politician din Europa cu peste 1 milion de prieteni pe Facebook, peste Merkel, Sarkozy sau Cameron

Președintele ales al României, Klaus Iohannis, a reușit o performanță uluitoare, care îl plasează pe primul loc în topul politicienilor din Europa, când vine vorba de popularitate pe Facebook.

Klaus Iohannis a depăşit marți granița celor 1 milion de fani pe Facebook şi a devenit cel mai popular politician din Europa, scrie prosport.ro, citând foxcrawl.com.

Noul preşedinte al României are mai mulți prieteni pe rețeaua de socializare decât politicieni mult mai cunoscuţi din lumea întreagă, precum cancelarul Germaniei - Angela Merkel (901.970 fani), Francois Hollande (517.279), David Cameron (411.521), Silvio Berlusconi (673.019), Jose Manuel Barroso, Tony Blair sau Nikolas Sarkozy.

Citește și: Imagini inedite: Klaus Iohannis, actor într-o reclamă - Video

De asemenea, la nivel mondial, Klaus Iohannis este în top 15 politicieni cu cei mai mulţi fani pe Facebook şi în top 3 politicieni non-americani.

Creștere uriașă în ultima săptămână

Pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis a adunat numai în ziua finalei prezidențiale 183.000 de like-uri, ajungând la un total de 373.000 de prieteni noi adăugați în ultima săptămână.

Vezi aici și topul politicienilor români cu cei mai mulți prieteni pe paginile de Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel