Geoană, război cu Nicolicea. Banii, folosiții pentru un document de eliminare a traseiștilor, lichelelor politice și tupeiștilor

Mircea Geoană a declarat că îl va da în judecată pe Eugen Nicolicea, după ce ministrul pentru relația cu Parlamentul a afirmat într-o emisiune că ar fi încasat 40.000 de euro pentru ca Mircea Geoană să fie exclus din partid în 2009.

Contactat telefonic de jurnaliștii de la Realitatea, Mircea Geoană a făcut câteva comentarii cu privire la ziua de luni, 8 decembrie, când îl va da în judecată pe Eugen Nicolicea.

„Am o aspră replică la seria de surse, de calomnii, pe care acest domn mi le adresează.  Vreau să spun extrem de clar că totul este o uriașă minciună, dacă are nevoie de informații cu privire la motivele și contextul pentru care s-a luat decizia cu privire la domnia sa, în 2009, are un coleg de Guvern, care a participat la ședință, în 2009, domnul Liviu Dragnea. Are și alți colegi, foști din PSD, actuali UNPR, care au fost de față la acel moment”, a explicat Mircea Geoană la Realitatea.

„Îl voi da în judecată și daunele interes pe care sunt sigur că le voi obține în instanță, am să le donez unui ONV care să facă de manieră independentă un clasament anual a celor mai traseiști, tupeiști și lichele politice. Spun asta fără multă supărare, nici fără prea multă ironie, mi-am clădit o carieră și o întreagă viață publică pe identitatea mea, pe cinstea mea. Niciodată nu am fost surprins în astfel de situații”, a declarat politicianul.

Citește și: Mircea Geoană îl dă în judecată pe Eugen Nicolicea

”Banii vor merge către un început de document de stat pentru eliminarea din viața publică și politică a acestor specii de cetățeni”, a mai spus acesta la Realitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel