Carmen Iohannis, ținută de peste 3.000 de euro la lansarea cărții "Primul Pas"

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a arătat impecabil sâmbătă, la Bookfest 2015, la cea de-a doua lansare de carte a președintelui Klaus Iohannis, "Primul Pas". Potrivit click.ro, Prima Doamnă ar fi plătit peste 3.000 de euro pentru ținuta purtată la eveniment.

Soţii Carmen și Klaus Iohannis au fost atracţia Târgului de Carte Bookfest, sâmbătă. Preşedintele şi-a lansat noua carte, iar soţia sa a venit să îl susţină, îmbrăcată foarte elegant: o rochiță în culori delicate gri perlat şi alb cu mâneci scurte, creație Alexandru Ciucu, sandale și poșetă asortate.

"Am muncit două săptămâni, zeci de ore, la creaţia Primei Doamne. Este o onoare pentru mine. Am folosit materiale de cea mai bună calitate. Eu am făcut doar rochia, accesoriile le avea deja", a declarat, pentru sursa citată, Alexandru Ciucu, cel care creează și ţinutele Casei Regale.

Potrivit aceleiași surse, Prima Doamnă ar fi plătit peste 3.000 de euro pentru această ținută. Designerul nu a precizat cât a costat rochia purtată de Carmen Iohannis, însă, potrivit unor surse, rochiile la comandă în atelierul lui pornesc de la 1.300 € şi pot ajunge la 3.000 €. Sandalele purtate de prima doamnă sunt ceva mai ieftine, "doar" 750 €, și fac parte din creaţiile casei de modă Salvatore Ferragamo: piele perforată, închise pe gleznă şi cu fermoar la spate. Piesa de rezistenţă este însă poşeta, tot o creaţie Ferragamo, şi costă 1.190 €. Aşadar, numai aceste trei piese au costat 3.240 €, adică 14.256 de lei.

Tatiana Niculescu Bran, opinie despre "Primul pas" al lui Klaus Iohahnnis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel