Alex Velea, înțepături la adresa unor colegi de breaslă: Îl invocă pe Dumnezeu doar ca să pară smeriți

Sursa foto: Facebook Alex Velea
Sursa foto: Facebook Alex Velea

Alex Velea a lansat câteva înțepături la adresa unor colegi de breaslă care, spune el, "îl invocă pe Dumnezeu doar ca să pară smeriți".

"Îl iubesc. Dumnezeu e iubire. Și asta mă ghidează în viață. Nu cred în falsa evlavie pe care o văd tot mai des. Mai ales la câțiva colegi de breaslă. Îl invocă pe Dumnezeu doar ca să pară smeriți. În spatele vorbelor culese din fel de fel de cărți – pe unele nici nu le-au citit, doar le-au fost povestite de diverși – stau fapte care sunt în antiteză cu ce vor să exprime atunci când vorbesc în citate. Și revenind… am o relație bună cu Bunu. Cred în El și îi mulțumesc în fiecare zi pentru ce sunt și pentru ce mi-a oferit", a spus Alex Velea pentru viva.ro.

"Nu m-a luat valul niciodată"

Artistul a vorbit și despre educația pe care a primit-o din partea părinților săi și dragostea pe care le-o poartă.

"Am fost educat să fiu modest, dar conștient de mine. De abilitățile mele sau atunci când excelez (în anumite situații și dacă e cazul). Nu-mi stă în caracter să mă laud. Faptele vorbesc de la sine. Nu m-a luat valul niciodată. Nici aere de vedetă n-am avut. Sunt un superstar doar când sunt pe scenă. Atunci, da… sunt altcineva. Măreț, strălucitor. În viața de zi cu zi, sunt un om aproape normal. Plătesc la fel ca voi facturi și ne putem întâlni la magazinul din colț", a spus Alex Velea.

"Am cei mai buni părinți din lume. Nu mai există alții ca Ei. Îi iubesc foarte mult și le mulțumesc pentru tot ori de câte ori am ocazia. Nu există suficiente cuvinte care să descrie ce simt pentru Ei", a mai mărturisit cântărețul.

Citește și:

Connect-R, ATAC la Alex Velea și detalii despre dependența de droguri: Este un MONSTRU! Am luat o perie de sârmă şi mă frecam, să acopăr

Recent, Connect-R a făcut declarații de necrezut despre copilăria sa, despre consumul de substanțe interzise și despre ruptura de Alex Velea.

Cântărețul a fost născut și crescut în București, într-o familie modestă de etnie romă și a dezvăluit că s-a simţit ruşinat cu familia sa atunci când era mai mic, pentru că toată lumea râdea de el.

"O singură dată mi-a fost ruşine cu familia mea. Pentru că veneam de afară, unde eram făcut ţigan. Am venit acasă şi am întrebat-o pe mama mea, iar ea mi-a spus că nu sunt ţigan, că sunt român. Iar eu mă duceam afară, ca fraierul, şi spuneam că nu sunt ţigan, că am vorbit cu mama. După care am crescut şi am realizat, da, sunt ţigan, dar tot mic eram şi nu realizam adevărul la nivel profund, că nu e nicio problemă în a fi ţigan.

Într-adevăr, mi-a fost ruşine. Simţeam repulsie faţă de toată treaba asta, ţin minte că, la un moment dat, am luat o perie de sârmă şi mă frecam, să văd dacă iese treaba asta, să acopăr, să nu observe lumea că sunt ţigan", a declarat Connect-R, în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Connect-R, despre dependența de droguri

Declarațiile despre familia sa nu au fost singurele care au surprins, ci și cele despre consumul de substanțe interzise, de care a fost dependent timp de șase ani. Artistul a spus că atât el, cât și alți sașe colegi de-ai săi ajunseseră să-și injecteze cocaină zilnic.

Solistul a ajuns să consume substanțe interzise din cazua stresului și a surmenajului, dar efectele drogurilor asupra corpului său au fost însă devastatoare. Ajunsese chiar la performanța să nu doarmă 72 de ore în șir. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel