Regina Elisabeta, surprinsă la volanul unei maşini pe domeniul Castelului Windsor - FOTO

Foto: Instagram / The Royal Family
Foto: Instagram / The Royal Family

În loc să se odihnească, așa cum i-au recomandat medicii, regina Elisabeta a II-a Marii Britanii s-a plimbat cu autoturismul. Ea a fost surprinsă la volan pe domeniul Castelului Windsor.

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii, în vârstă de 95 de ani, care a fost sfătuită de medicii săi să se odihnească în următoarele două săptămâni, a fost fotografiată luni conducând un autoturism pe domeniul Castelului Windsor, scrie Agerpres, după o relatare Reuters.

Fotografia, care a fost publicată de mai multe mass-media britanice, o prezintă pe regină purtând un batic şi ochelari de soare la volanul maşinii.

Regina a fost internată în spital



Luna trecută, regina Elisabeta a fost nevoită să-şi anuleze unele angajamente planificate şi a petrecut o noapte într-un spital din Londra din cauza unei afecţiuni nespecificate, însă fără legătură cu COVID-19. A fost prima internare a suveranei britanice după mulţi ani.

Palatul Buckingham a declarat că medicii i-au recomandat să se odihnească şi să evite vizitele oficiale, timp de cel puţin două săptămâni.

Nu a mai deschis recepția COP26



Unul dintre angajamentele de la care a fost nevoită să se retragă regina a fost recepţia care marchează deschiderea, luni, a Conferinţei ONU privind schimbările climatice (COP26) de la Glasgow.

Regina, care este cunoscută pentru sănătatea ei robustă, a participat însă la o serie de audienţe prin videolink, în care a apărut bine şi veselă, iar premierul Boris Johnson a declarat că a vorbit cu suverana săptămâna trecută şi a afirmat că aceasta este "într-o formă foarte bună".

Harry, chemat în UK să o vadă pe regină "până nu e prea TÂRZIU"

Internarea Reginei Elisabeta în spital, diagnosticul primit și faptul că și-a anulat mai multe evenimente publice ridică mari îngrijorări în rândul fanilor Casei Regale și a Suveranei.

Pentru că ultimele detalii despre Regină i-a speriat pe mulți, admiratorii ei l-au îndemnat pe Prințul Harry, pe rețelele de socializare, să se întoarcă în Marea Britanie, să o vadă cât mai curând pe bunica lui și să fie alături de ea.

Fanii regali susțin că dacă Prințul Harry nu revine, când o face s-ar putea să fie prea târziu și ar putea să regrete apoi. În plus, britanicii se aşteaptă la ce este mai rău după ce Regina Elisabeta a fost internată de urgenţă în spital.

"Sper din toată inima că Harry va zbura spre Anglia să-şi vadă bunica şi pe restul familiei până nu e prea târziu. Regina ia o pauză să se odihnească, iar el va regreta dacă nu face asta", a scris un utilizator de Twitter, potrivit okmagazine.ro

Anul acesta, la un an după ce a renunțat la îndatoririle regale și s-a mutat în SUA, Prințul Harry a călătorit de două ori în Marea Britanie, o dată la înmormântarea din luna aprilie a bunicului său, Prinţul Philip, şi a doua oară în luna iulie, când a participat alături de fratele lui, Prinţul William, la dezvelirea statuii Prinţesei Diana, de la Kensington Palace.

CITEȘTE ȘI: Medicii, DIAGNOSTIC neașteptat pentru Suverană

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel