Pe ce se aștepta Mircea Badea să cheltuiască Selly banii

Sursă foto: Facebook Mircea Badea
Sursă foto: Facebook Mircea Badea

Mircea Badea a spus ce așteptări avea de la Selly privitor la cheltuielile făcute de vlogger.

Recent, Selly a făcut inventarul cheltuielilor sale, după ce opinia publică s-a inflamat de faptul că vloggerul a spus că are cheltuieli de 10.000 - 20.000 de euro pe lună:

„Hai să vă spun cât de ușor se cheltuie banii, că nu fac extravaganțe, nu stau pe iahturi, etc. Numai chiria unde stau e 3000 de euro, un apartament de 130 de metri pătrați într-un cartier rezidențial, foarte premium, din Băneasa. Nu mănânc mâncare gătită, nu are cine să-mi facă mâncare gătită și nu am timp să-mi gătesc. Mănânc la restaurant în fiecare zi și când mă duc să mănânc cheltui minim 100 de euro pe zi numai pe mâncare. 3.000 chiria + 3.000 pe restaurant, ajung la 6.000 de euro.

Pe zona de cumpărături de haine, merg foarte rar, pentru că detest, dar când merg cheltui vreo 2.000 de euro. Deci am ajuns la 7.000 de euro pe lună. Când ies la club, de vreo două ori pe lună, cheltui vreo 500 de euro pe ieșire. Am ajuns la 8.000 de euro“, a spus Selly.

CITEȘTE ȘI      -      EXCLUSIV  Alfred Bulai nu a auzit de Selly: Pentru mine, valorile adevărate sunt în viața reală. Nu mă închin ca la Mecca la oricine care vorbește / video

Așteptările lui Mircea Badea

Mircea Badea, prezent fiind la emisiunea „În Fața Națiunii“, la Antena 3 CNN, a spus la ce așteptări avea de la Selly în privința cheltuielilor:

„E sărac! Asta o să comentez diseară. Dânsul explică în detaliu. Eu mă așteptam să-mi spună, pentru că dânsul a lansat la un moment dat un manifest pentru educație, care a fost preluat de televiziune, și cât cheltuiește pe cărți pe lună, că trebuie să fie undeva. Așa mă așteptam! Interesant oricum modul în care ne-a prezentat și paradigma“, a spus Mircea Badea.

VEZI ȘI     -    Tânărul care-i imită pe Dan Negru, Selly și Dr. Cezar, vedetă pe TikTok: Ascultați la mine, băiatul ăsta o să ajungă actor mare / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel