EXCLUSIV  Alfred Bulai nu a auzit de Selly: Pentru mine, valorile adevărate sunt în viața reală. Nu mă închin ca la Mecca la oricine care vorbește / video

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Sociologul Alfred Bulai spune că nu a auzit de Selly.

În cadrul emisiunii Nod în Papură, sociologul Alfred Bulai a spus că nu a auzit până în acest moment despre Selly, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România:

„N-am auzit de el, n-am nicio treabă, nu sunt fanul ăstora de sunt influenceri. Respect pe cei care au canale de YouTube, oameni care chiar încearcă să câștige din chestia asta. Am văzut niște materiale lăudabile. Sunt oameni care încearcă să câștige un ban și nu am nimic cu ei.

Din punctul meu de vedere, în România sunt oameni care au cheltuieli de 10-20 de mii de euro pe salariu de 1.000. Se cheamă politicieni, funcționari publici.

În general, ideea de influencer mă lasă rece, pentru că nu cred că trebuie să mă uit eu pe Internet ca să fiu influențat. Îmi e și greu să spun că e bine sau rău, pentru simplul fapt că acești oameni vând un fel de incompetență sau stupiditate. Ei câștigă bani, bravo lor, de pe urma unor oameni care se uită la așa ceva“, a spus Alfred Bulai.

CITEȘTE ȘI     -    Selly: Cheltuiesc între 10.000 și 20.000 euro lunar. Sunt un om cumpătat. Dau banii aceștia pe mâncare, chirie, vacanțe, transport, benzină. Am o viață plictisitoare

Bulai: Nu am nevoie de sfaturi despre lume și viață a unora de pe internet

„Eu propun să ne facem temele, să vedem ce propovăduiește, ce-i învață (n.r. Selly)“, a adăugat Val Vâlcu.

„Sunt un om suficient de inteligent să nu am nevoie de sfaturi despre lume și viață a unora de pe internet. Nu pot să fiu fanul cuiva, să mă uit toată ziua. Eu sunt un om care consum Internet, dar mă uit la nume consacrate altfel, nu doar după Internet. Pentru mine, valorile adevărate sunt în viața reală. Dacă sunt doar pe Internet, pentru mine e un mare semn de întrebare.

Dacă știu că un om are o istorie dincolo de Internet, sunt mai atent, dar sunt critic față de oricine, nu mă închin ca la Mecca la oricine care vorbește. Pot să caut informații, dar nu mă abonez, nu sunt publicul unor oameni care au identitatea doar pe Internet. Nu cred în personaje care sunt doar legate de Internet. E opțiunea mea“, a replicat Alfred Bulai.

CITEȘTE ȘI      -      Selly și zecile de mii de euro. Mircea Badea: Eu sunt pe locul 1, iar Elena Cristian, de pe locul 3, spune că n-am pus o întrebare bună?! Mi se pare că m-a atacat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel