Fosta iubită a lui Marius Elisei, acuzații după divorțul de Oana Roman: S-a prefăcut! Oricine normal la cap ar fi gândit-o din prima

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Fosta iubită a lui Marius Elisei face acuzații grave după divorțul bărbatului de Oana Roman.

Prințul Andrew, gafă la înmormântarea tatălui său, Prințul Philip. Momentul penibil văzut de toată lumea

Oana Roman și Marius Elisei au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Deși păreau că se înțeleg, după ce au avut o nuntă ca-n povești și au împreună o fiică, cei doi au decis să-și spună adio, lucru care i-a luat prin surprindere pe urmăritorii lor. 

La câteva luni de la despărțire, fosta iubită a lui Marius Elisei, Florentina Gheorghe, a făcut dezvăluiri incredibile.  

Florentina și Marius plănuiau nunta și locuiau împreună cu părinții lui, când bărbatul a decis să înceapă o relație cu Oana Roman. Fosta lui iubită crede că el s-a prefăcut în tot acest timp, cât a durat căsnicia cu fiica lui Petre Roman. El nu ar fi iubit-o, de fapt, pe femeia care l-a făcut tată.

"Sigur s-a prefăcut"

"Ne-am întâlnit la un eveniment, unde Oana Roman era PR. Acolo am avut eu un impact așa să îl văd și am rămas un pic șocată. I-am scris acum, când am aflat că s-au despărțit, doar așa… nu știu.

Mă bucur că a luat o decizie totuși corectă, pe care oricine normal la cap ar fi gândit-o din prima, cum am gândit-o și eu. La un moment dat… cât să te prefaci? Sigur s-a prefăcut!", a declarat Florentina, pentru fanatik.ro.

Florentina Gheorghe, reacție acidă la adresa fiicei Oanei Roman și a lui Marius Elisei

Mai mult, Florentina Gheorghe regretă că Isabela, fetița lui Marius Elisei, suferă din cauza divorțului, dar crede că așa a fost mai bine. Tânăra mai susține că tot ceea ce l-a interesat pe fostul soț al Oanei Roman au fost banii și faima ei.

"Asta e cea mai dureroasă parte, într-adevăr. Pentru mine e un subiect încheiat. Eu oricum nu mi-aș dori vreodată să mai am ceva cu el. Într-adevăr, ceva a rămas acolo, clar. Doar că eu, personal, nu pot să mă înjosesc în halul ăsta", a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel