Elon Musk a publicat primele imagini de la petrecerea unde a fost de Halloween / oficial

Elon Musk
Elon Musk

Elon Musk a publicat primele imagini de la petrecerea unde a fost de Halloween.

Evident... nu a fost la Castelul Bran, după cum vedeți în imaginile de mai jos:

Așadar, au apărut primele imagini oficiale cu Elon Musk de la petrecerea de Halloween, postate chiar de el pe Twitter. S-a lăsat fotografiat alături de mama sa. Miliardarul s-a costumat în super erou.

Elon Musk nu a specificat unde a făcut petrecerea, dar evident... nu a fost la Castelul Bran.

Ce spunea primarul comunei Bran despre venirea lui Elon Musk în România

Primarul comunei Bran, Cosmin Feroiu, a relatat, luni, presei, că a participat la petrecerea la care s-a spus că ar fi fost pe lista participanţilor miliardarul american Elon Musk şi actriţa Angelina Jolie, însă nu poate să confirme că aceştia s-ar fi aflat la castelul Bran deoarece toţi cei prezenţi purtau măşti sau erau pictaţi pe faţă. Potrivit edilului brănean, petrecerea a fost una ca în filme.

"Mă bucur că am putut să fiu prezent, totul a fost minunat, a fost ca într-un film, ca într-un basm, cu muzică, o petrecere ca între prieteni în adevăratul sens al cuvântului. (...) Nu a fost aşa de uşor să intri la petrecere. Am intrat, am fost duşi de cineva, pentru că au fost nişte filtre. S-a făcut pe bază de invitaţie, trebuia să te regăseşti pe o listă specială. (...) Eu nu pot să spun că i-am văzut sau nu pe Elon Musk şi pe Angelina Jolie, dar nici nu pot să spun că nu i-am văzut, pentru că aveau măşti, erau pictaţi pe faţă, nu pot să ştiu cine erau", a afirmat Feroiu.

Potrivit acestuia, datorită anvergurii evenimentului şi a "prezenţei presei în comună", petrecerea "va fi o promovare pentru Bran, a comunităţilor învecinate şi pentru întreaga Românie cum nu s-a mai făcut până în prezent".

VEZI ȘI ALTE ȘTIRI DESPRE ELON MUSK:

Elon Musk, care a devenit proprietarul Twitter, a anunţat că intenţionează să doteze platforma cu un "consiliu de moderare a conţinuturilor cu puncte de vedere foarte diverse", relatează AFP.

"Nicio decizie majoră privind conţinuturile sau reactivarea contului nu va avea loc fără intervenţia consiliului", a precizat într-un mesaj postat pe Twitter multimiliardarul care s-a declarat un apărător ferm al libertăţii de expresie.

Noul patron al Twitter a semnalat că intenţionează să reducă limitele ce restricţionează conţinuturile pe reţeaua de socializare, dar fără a o transforma pe aceasta într-un spaţiu de manifestare a urii şi diviziunilor.

Elon Musk, director al Tesla şi SpaceX, a preluat controlul Twitter după ce a finalizat achiziţionarea reţelei de socializare pentru 44 de miliarde de dolari.

VEZI ȘI:

Fostul preşedinte american Donald Trump a salutat faptul că de acum înainte Twitter "a intrat pe mâini bune", după ce Elon Musk a cumpărat reţeaua socială, relatează France Presse.

"Twitter este acum pe mâini bune şi nu va mai fi condus de nebunii stângii radicale care ne detestă cu adevărat ţara", a declarat el pe reţeaua sa, Truth Social. Miliardarul republican nu a spus dacă intenţionează să se întoarcă pe platformă, unde a fost suspendat permanent după asaltul asupra Capitoliului.

Elon Musk, noul patron al reţelei sociale, a deschis uşa în luna mai revenirii lui Donald Trump pe Twitter, ceva ce ar avea efectul unei explozii, notează AFP.

Cu contul său @realDonaldTrump, fostul preşedinte american se adresa direct celor 88 de milioane de abonaţi ai săi, stârnind în mod regulat controverse aprinse.

Cu toate acestea, Donald Trump a considerat că reţeaua sa Truth Social funcţionează "mai bine" decât Twitter, despre care el a spus că trebuie "să muncească din greu pentru a scăpa de toate conturile false şi de roboţii care i-au făcut atât de mult rău". "ADOR ADEVĂRUL", a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel