Copil împușcat în California. Responsabilii morții sale, arestați

Fosto ilustrativ / Pexels
Fosto ilustrativ / Pexels

Un incident tragic din California de Sud a generat un val de doliu în comunitate.

Conform BBC, două persoane au fost arestate în statul California, Statele Unite ale Americii, după ce un copil de șase ani și-a pierdut viața în urma unui presupus incident în trafic, luna trecută. Aiden Leos a fost ucis în timp ce mama sa îl ducea la școală, iar moartea sa a generat un val de furie și doliu.

Duminică, Marcus Anthony Eriz, de 24 de ani, și Wynne Lee, de 23 de ani, au fost reținuți în casa lor din Costa Mesa, Orange County. Aceștia vor urma să fie acuzați de ucidere, au transmis autoritățile din zonă. „În timp ce aceste arestări nu vor ușura durerea pierderii suferite de mamă, speranța mea este că familia Leos va avea puțină liniște”, a spus comisarul Amanda Ray, într-un comunicat. „Autoritățile vor colabora cu procurorul districtului pentru a face justiție în cazul lui Aiden”. Eriz și Lee, femeie și bărbat, sunt un cuplu, a transmis presa locală.

Ce s-a întâmplat pe 21 mai?

Aiden Leos, de 6 ani, era în spatele mașinii mamei sale când s-a întâmplat incidentul din trafic. După ce s-a efectuat o manevră de schimbare a benzii de circulație fără asigurare, un glonț a ajuns în spatele mașinii celor doi, iar copilul a murit pe loc. „I-au luat viața copilului meu”, a spus mama lui Aiden, Joanna Cloonan, luna trecută.

„Era atât de frumos și foarte manierat, foarte prețios, iar viața sa s-a pierdut fără motiv”, a adăugat ea. Poliția a mulțumit comunității din California de Sud pentru „grijile exprimate și sutele de ponturi” care au ajutat investigatorii să găsească suspecții. Acum, Cloonan poate fi ajutată pe un site web, prin donații, primind deja 340.000 dolari ca donații. Un alt site oferea jumătate milion de dolari pentru orice informații care puteau duce la arestarea persoanei care a tras.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel