Actorul american Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, așteaptă al patrulea copil

Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Actorul american Al Pacino, va deveni tată pentru a patra oară în acest an, au confirmat reprezentanții săi pentru Fox News.

Actorul din „Nașul” așteaptă un copil cu iubita sa Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani.

Al Pacino, care a împlinit 83 de ani în aprilie, are trei copii: o fiică cu fosta sa soție Jan Tarrant și gemeni cu Beverly D’Angelo, scrie Fox News.

Noor Alfallah a postat o fotografie cu Pacino pe Instagram în aprilie, în timp ce vizitau o galerie de artă din New York, prima fotografie a cuplului postată pe rețeaua de socializare. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Noor (@nooralfallah)


Anterior, Noor Alfallah a avut relații cu Mick Jagger și cu miliardarul Nicholas Berggruen.

Relația dintre Al Pacino și Beverly D’Angelo

„Povestea mea cu Al Pacino a început acum 27 de ani, doi artiști s-au întâlnit și s-au îndrăgostit. Am trăit împreună timp de șapte ani, am avut doi copii, ne-am despărțit, dar am continuat constant călătoria noastră ca părinți”, a spus Beverly D'Angelo.

Ea a recunoscut că era „profund îndrăgostită” de Al Pacino și era „sută la sută în relație”, dar cuplul nu s-a căsătorit niciodată. Cei doi au împreună doi copii gemenii, Olivia și Anton. Cu toate acestea, cuplul s-a despărțit în 2004.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Beverly D'Angelo (@officialbeverlydangelo)

Robert De Niro a anunțat și el recent că a devenit tată pentru a şaptea oară. Câștigătorul premiului Oscar, în vârstă de 79 de ani, a făcut această dezvăluire în timp ce discuta cu jurnaliștii de la ET Canada despre paternitate și despre noul său rol în comedia „About My Father”. 

VEZI ȘI: Al Pacino are o iubită cu 53 de ani mai tânără

La 81 de ani, Al Pacino este unul dintre cei mai cunoscuți actori din toate timpurile. Acesta nu doar că a construit o carieră impresionantă, ci a fost un mare cuceritor. Recent, a fost surprins alături de cea mai nouă iubită a sa. Bruneta are 28 de ani și s-a iubit cu Mick Jagger.

Noor Alfallah (28 de ani), care a fost surprinsă recent în compania lui Al Pacino, a avut o relație de trei ani cu Mick Jagger și a mai fost iubita lui Clint Eastwood, scrie pagesix.com. Recent, Al Pacino a fost văzut, la un restaurant din Venice Beach, California, alături de frumoasa brunetă. Cei doi se bucurau de mâncare italienească în compania unor prieteni, printre care Jason Momoa și Julian Schnabel. Se pare că Pacino și Noor au plecat împreună după ce tânăra a fumat o țigară în fața restaurantului.

Citește continuarea pe: https://www.dcnews.ro/al-pacino-are-o-iubita-cu-53-de-ani-mai-tanara_866221.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel