Al Pacino are o iubită cu 53 de ani mai tânără

Colaj Instagram
Colaj Instagram

La 81 de ani, Al Pacino este unul dintre cei mai cunoscuți actori din toate timpurile. Acesta nu doar că a construit o carieră impresionantă, ci a fost un mare cuceritor. Recent, a fost surprins alături de cea mai nouă iubită a sa. Bruneta are 28 de ani și s-a iubit cu Mick Jagger.

Noor Alfallah (28 de ani), care a fost surprinsă recent în compania lui Al Pacino, a avut o relație de trei ani cu Mick Jagger și a mai fost iubita lui Clint Eastwood, scrie pagesix.com. Recent, Al Pacino a fost văzut, la un restaurant din Venice Beach, California, alături de frumoasa brunetă. Cei doi se bucurau de mâncare italienească în compania unor prieteni, printre care Jason Momoa și Julian Schnabel. Se pare că Pacino și Noor au plecat împreună după ce tânăra a fumat o țigară în fața restaurantului.

Palmares impresionant

Înainte de Al Pacino, Noor a mai fost cu o serie de celebrități mai în vârstă, inclusiv cu Mick Jagger. Aceasta s-a iubit cu artistul când el avea 74 de ani, iar ea 23. ”Vârsta nu contează pentru mine. Inima nu știe ce vede, știe doar ce simte. A fost prima mea relație serioasă și am fost fericită”, a declarat ea mai apoi despre idila cu Mick Jagger. 

Potrivit Daily Mail, aceasta este prima apariție publică pe care legendarul actor o are în compania unei femei, după despărțirea de Meital Dohan în 2020. În ultima sa relație de dragoste, Al Pacino a pus stop, din cauza diferenței de vârstă de 40 de ani. „Vârsta nu a contat pentru mine. Inima nu știe ce vede, știe doar ce simte. A fost prima mea relație serioasă, a fost o perioadă fericită pentru mine', a declarat bruneta. Despre celebrul interpret, Noor Alfallah afirmă că este într-o formă excelentă. „El este într-o formă mult mai bună decât mine. Chiar respect faptul că este atât de disciplinat', a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel