Urmărește emisiunea live


19 tone de fistic, recuperate de autorități. Hoțul a fost reținut

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Autoritățile californiene au reușit să rezolve cazul fisticului dispărut la începutul lunii.

Conform BBC, autoritățile din California au reușit să rezolve cazul dispariției a 19 tone de fistic. Biroul șerifului din Tulare County a anunțat, sâmbătă, că a fost descoperită locația fisticului fituit: o remorcă de tractor într-o parcare auto.

Poliția a transmis că presupusul hoț de fistic, Alberto Montemayor, în vârstă de 34 de ani, plănuia deja să vândă captura. În trecut s-a mai auzit de astfel de furturi în regiune, fiindcă industria migdalelor este extrem de profitabilă.

Detectivii agricoli din regiune au colaborat cu alte două comitate pentru a-l găsi pe Montemayor, care lucrează pe post de tractorist. După spusele anchetatorilor, fisticul a fost mutat din sacii originali de 907 kilograme în pungi mai mici pentru a fi revândut. Toată marfa recuperată a fost dusă la proprietari.

Un labrador i-a salvat viața stăpânei sale, după ce a sărit în fața unui șarpe cu clopoței pregătit să o atace

Loialitatea unui câine nu se compară cu nimic - dovadă face și un labrador din California, SUA, care i-a salvat viața stăpânei sale imediat ce a observat un șarpe cu clopoței pregătit să o atace. Patrupedul a sărit în fața șarpelui, protejând-o astfel pe femeia care îl îngrijește. 

Daily Star informează că femeia se afla în locuința sa, când un șarpe cu clopoței și-a făcut apariția pentru a o ataca. Câteva clipe mai târziu, patrupedul și-a împins stăpâna și a sărit el în fața șarpelui cu clopoței. 

Femeia a povestit că 'nici nu am apucat să mă întorc. Marley (n.r. câinele) deja mă împinsese și s-a pus între mine și șarpe. Am simțit că mi se oprește inima. Primul meu gând a fost că îmi voi pierde prietenul. Am crezut că va muri.'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel