Victor Ponta, aterizare cu probleme a avionului în care se afla

Avionul în care se afla Victor Ponta a avut o aterizare cu probleme pe aeroportul Otopeni din cauza vântului puternic.

Victor Ponta s-a aflat sâmbătă într-o deplasare în Zalău, la inaugurarea unui centru de excelență şi training. Ioana Avădani, directorul Centrului pentru Jurnalism Independent, a fost cea care a anunţat că premierul Victor Ponta s-a aflat în avionul care a ratat aterizarea.

"Stewardesa ne-a spus-o pe aia cu "stimați pasageri, va rugăm, păstrați-va calmul". Am ratat aterizarea din cauza vântului. În aceste clipe de restriște, mă gândeam că dacă e vreo vecinătate care să aducă un dram de alinare, d-apoi cea a marilor oameni de stat e aceea. În fine, am aterizat și, credeți-mă, piloții și-au meritat aplauzele!

La debarcare, delegația oficială s-a suit în microbuzul de protocol. Mai puțin premierul, care s-a alăturat pasagerilor de rând, boritori, palizi și râzând isteric, ca oamenii care tocmai au învățat că viață e importantă. Pentru această decizie, premierul Ponta are de la mine un DA", a scris Ioana Avădani pe Facebook.

VEZI ȘI: Traian Băsescu: "Îmi sunteți extrem de antipatic, ca om și ca ziarist". Octavian Hoandră: "V-am detestat tot timpul"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel