Radu Mazăre vrea să renunțe la Primărie, după ce ANAF i-a pus sechestru pe conturi

Toate conturile primarului de Constanța, Radu Mazăre, au fost puse sub sechestru de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Radu Mazăre  a lăsat să se înțeleagă  că ar putea renunţa la postul de edil al Constanței. Primarul Radu Mazăre este cercetat pentru luare de mită şi fals în declaraţii, fiind acuzat că a luat mită 175.000 de EURO de la Avraham Morgenstern - reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinţe sociale "Henri Coandă" -, pentru a-l ajuta să câştige licitaţia şi pentru a mări, ulterior, valoarea contractului, potrivit EVZ.ro.

Citește și: Laura Codruţa Kovesi, nemulțumită de ANAF: Niciun fel de explicaţie nu este plauzibilă

 

Marţi, Radu Mazăre s-a prezentat pentru a 18-a oară la sediul Poliţiei Constanţa, el fiind cercetat sub control judiciar în dosarul campusului social Henri Coandă.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat că are toate conturile blocate de ANAF. 

"Spre exemplu, am toate conturile blocate pentru că toate amenzile judiciare pe care le-a primit Primăria de-a lungul sutelor şi miilor de procese în care se judecă cu diverşi cetăţeni mi-au fost reţinute de domnii de la ANAF şi mi s-a pus sechestru mie personal. S-a întâmplat lucrul ăsta acum un an şi ceva, pentru 500 mii lei. Sigur, juriştii au contestat şi au spus că primarul Constanţei nu este Radu Mazăre cetăţeanul, ci este Consiliul Municipal, prin primar. Domnii de la ANAF au considerat că dacă la Radu Mazăre e trecut CNP-ul trebuie să plătesc eu personal amenzile. Pentru cele 500 mii lei ne-am judecat şi, în cele 7 procese, este primarul municipiului că dacă eu câştig un proces, nu bagă primarul banii în buzunar, ci Municipiul. Au deblocat pentru cele 500 mii şi acum mi-au mai blocat pentru 700 mii lei, pe 3 conturi. Sigur, toate aceste amenzi pe care domnii de la ANAF interpretează că trebuie să le plătesc eu personal", a spus edilul, potrivit Replica online

"Poate mi se face lehamite de funcţia asta de primar, că poate aşa mă lasă în pace, a spus el", a adăugat primarul Radu Mazăre.  

Citește și: Radu Mazăre: Toți din partid tremurau în fața doamnei Kovesi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel