MOȚIUNE CENZURĂ PNL. Liviu Dragnea: Klaus Iohannis, președinte jucător, dacă se implică

Puterea stă-n expectativă. Klaus Iohannis va fi, în curând, în fața momentului în care va dovedi dacă este președinte jucător sau dacă rămâne deasupra tuturor partidelor, echidistant. 

Întrebat de jurnalistul Radu Tudor dacă este de părere că se va implica președintele Klaus Iohannis în răsturnarea Guvernului Ponta, dacă PNL se va baza pe funcția de președinte al României și pe numele Klaus Iohannis pentru a realiza o nouă majoritate, Liviu Dragnea, președinte executiv al PSD și ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a spus: "Sunt convins că cei de la PNL se vor sprijini pe numele lui Klaus Iohannis, nu știu ce va face, însă, președintele Klaus Iohannis. Părerea mea este că dacă rămâne neimplicat în acest joc politic, care, repet, este democratic, își păstrează un atu constituțional important și anume nu devine președinte jucător, așa cum a fost Traian Băsescu zece ani, pentru care a plătit, ca imagine, nu altfel. Dacă îmbracă tricoul uneia dintre echipe, atunci nu mai poate să spună niciodată în timpul mandatului că este un președinte al tuturor românilor și că este deasupra partidelor politice. Nu are în atribuții președintele României să se implice în jocurile politice în a sprijini un partid sau altul în Parlament în a da jos Guvernul". 

Dragnea, anunț sumbru pentru Vanghelie. "Va plăti în instanță"

Liviu Dragnea a precizat că președintele Klaus Iohannis nu depusese jurământul când a spus că vrea să răstoarne Guvernul. 

"Au fost VÂNZĂTORI în campanie. Au avut dese întâlniri cu tabără lui Iohannis"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel