Elena Udrea: Kovesi îndeplinește ordinele lui Coldea. Un judecător ICCJ a arestat un om important la comandă

Elena Udrea a făcut noi dezvăluiri despre procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, și despre directorul interimar al SRI, Florian Coldea. Ea a vorbit și despre Înalta Curte de Casație și Justiție, unde un judecător ar fi luat "o decizie de arestare a unui important om, a unei importante persoane, la comandă".

Întrebată, într-un interviu acordat pentru luju.ro, dacă "răspunde Laura Codruța Kovesi la ordinele lui Florian Coldea?", Elena Udrea a răspuns:

"În opinia mea, da. Nu știu daca este neaparat la ordine sau, pur și simplu, relația foarte bună de colaborare pe care o au face ca răspunsurile să fie nu la ordine, ci în baza acestei relații. (...) Sunt mulți procurori și mulți judecători care s-au săturat să dea soluții în dosare de frică. Și am un caz extraordinar. Din păcate, iarăși se bazează pe declarațiile unor oameni care cu siguranță ca vor fi îngroziți să recunoască în mod public ceea ce mi-au spus mie. Caz de judecător la Înalta Curte care a luat o decizie de arestare a unui important om, a unei importante persoane, la comandă".

Solicitată să nominalizeze, Elena Udrea a declarat: "Ar trebui să spun cine mi-a spus și aș încurca, aș pune persoana respectivă într-o situație din care cu siguranță ar ieși negând. Deci, în sistem sunt oameni care nu mai vor să funcționeze de teamă și la ordinele domnului Coldea și doamnei Kovesi".

Vezi și: Reacția Sorinei Matei după acuzațiile lui Udrea. Ce a dezvăluit jurnalista

 

După ce a afirmat că "cel care are cătușele conduce România", Elena Udrea a fost întrebată "Cine are cătușele, Coldea sau Kovesi?"

"Cătușele sunt la doamna Kovesi, este clar, însă domnul Coldea, cel care are informațiile, poate decide cui și când i se pun cătușele".

Chestionată de ce crede că "răspunde doamna Kovesi la aceste ordine?", ea a replicat: "Pentru că atunci când în 90% dintre cazuri ceea ce faci este corect, poți în 10% din cazuri să faci abuzuri în interesul tău sau interesul unui grup".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel