Ucigașul lui Osama bin Laden le cere să plece oamenilor lui Biden. „Nu și-a dat încă demisia?”

Foto: Howard Stern Show
Foto: Howard Stern Show

Ucigașul lui Osama bin Laden cere demisia oamenilor lui Biden, după incidentele din Afganistan.

Fostul pușcaș marin american Rob O’Neill, care l-a ucis pe liderul terorist Osama bin Laden în 2011, a criticat dur Administrația Biden pentru felul în care a gestionat situația gravă din Afganistan. În plus, aceasta a cerut demisia secretarului de stat al Apărării, Mark Milley, într-o serie de postări pe rețelele de socializare, potrivit Breitbart.com.

„Sunt afgani care mor căzând în gol de pe aeronava noastră. Nu și-a dat încă demisia secretarul Milley?”, a transmis O’Neill, pe Twitter. „A plecat sau nu tipul ăsta?”, mai întreabă retoric pușcașul marin.

Într-o postare anterioară, O’Neill a comunicat: „Oameni mor încercând să evacueze Kabulul. Însă nu vă speriați, Jen Psaki ne va spune ce se întâmplă cu adevărat odată ce ratatul se duce la culcare”. În plus, acesta mai spune că americanii „au auzit mai multe de la taliban decât au auzit de la cel mai popular președinte din istorie”.

Turcia construiește un zid de 295 de km la granița cu Iranul pentru a împiedica venirea refugiaţilor din Afganistan

Turcia a început construcția unui zid de 295 de km la grația cu Iranul. Acesta ar urma să-i împiedice pe refugiaţii din Afganistan să intre în țară, scrie Realitatea.net.

Zidul va avea 295 de kilometri și va fi completat de sârmă ghimpată şi şanţuri. Măsura a fost luată după ce duminică, capitala Afganistanului, Kabul, a fost asaltată de talibani, fiind ultimul oraș important care rămăsese sub controlul forțelor guvernamentale afgane. Mii de afgani încearcă să părăsească ţara de teama talibanilor.

Turcia salută "mesajele pozitive" transmise de talibani

Turcia a apreciat marţi că mesajele transmise de talibani de la preluarea puterii la Kabul au fost unele pozitive şi a adăugat că ea poartă discuţii cu mişcarea islamistă radicală, informează AFP.

"Receptăm de o manieră pozitivă mesajele transmise până acum de talibani, către străini şi reprezentanţele lor diplomatice, dar şi către propriul popor. Sperăm că aceasta se va reflecta în acţiunile lor", a declarat şeful diplomaţiei turce Mevlut Cavusoglu în timpul unei conferinţe de presă în Iordania, retransmisă de posturile de televiziune turce.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel