Scene de groază în parcarea unui supermarket din Arad. Răzbunarea soțului înșelat

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Scenă de groază a avut loc în parcarea unui supermarket din Arad.

O scenă de groază a avut loc, joi, în parcarea unui supermarket din Arad, unde un bărbat a fost înjunghiat în gât cu o şurubelniţă. Acesta a fost transportat în stare gravă la spital, iar persoana care însoțea victima, o femeie, a fost bătută.

Potrivit martorilor, cele două victime au fost atacate de un bărbat care ar fi soţul femeii. Agresorul ar fi urmărit-o suspectând că este înşelat de soţie, iar când a văzut-o în parcare cu un alt bărbat, i-a atacat pe ambii.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a transmis că ”poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi despre un scandal, în parcarea unui supermarket din municipiu, unde un bărbat ar fi fost înţepat în zona gâtului cu un obiect ascuţit, iar o femeie ar fi fost agresată fizic”, scrie Agerpres.

”Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad”, a mai transmis Poliţia.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru Agerpres, că agresorul avea asupra sa şi un pistol, care a fost ridicat pentru continuarea cercetărilor.

Victima înjunghiată se află în spital în stare gravă, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale.

Răzbunarea, reacție emoțională naturală

Răzbunarea este o reacție emoțională naturală la trădarea sau înșelarea în relații, însă motivele și comportamentele specifice pot varia semnificativ de la o persoană la alta.

Iată câteva posibile motive pentru care o persoană înșelată ar putea să se răzbune:

1. Durerea și furia: Înșelarea poate provoca o durere emoțională profundă și furie în persoana care a fost înșelată. Răzbunarea poate fi o modalitate de a elibera aceste emoții puternice și de a-și exprima frustrarea.

2. Restabilirea stimei de sine: Pentru unele persoane, răzbunarea poate părea o modalitate de a-și recâștiga stima de sine și controlul într-o situație în care s-au simțit vulnerabile și umilite.

3. Descurajarea: Unele persoane pot considera răzbunarea ca pe o modalitate de a preveni ca partenerul lor să mai încalce în viitor încrederea și să le arate că acțiunile lor au consecințe.

4. Compensare: Există situații în care persoana care a fost înșelată dorește să facă partenerului lor să simtă aceeași durere sau umilință pe care au simțit-o ei, ca o formă de compensare sau echilibrare a situației.

5. Eliberarea emoțională: Pentru unii, răzbunarea poate servi ca o modalitate de a-și elibera emoțiile negative și de a avansa în procesul de vindecare. Aceasta poate fi văzută ca o cale de a încheia capitolul și a merge mai departe.

Este important de menționat că răzbunarea nu este întotdeauna o reacție sănătoasă sau constructivă. Poate aduce mai multă durere și conflict în relații și poate avea consecințe negative asupra persoanei care o practică.

De multe ori, este mai bine să se încerce să se comunice și să se lucreze la rezolvarea problemelor într-un mod mai pașnic și constructiv, sau chiar să se apeleze la ajutorul unui terapeut sau consilier pentru a gestiona situația, recomandă Chat GPT.

Citește și: Ucigaș la comanda vecinului. Un bărbat este cercetat penal după ce a omorât un câine cu sapa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel