EXCLUSIV  PSD-PNL, previziuni pentru 2022. Chirieac: Opinia publică va răbufni

Foto Pexels
Foto Pexels

„Sunt tensiuni în partide”, a spus, vineri, Bogdan Chirieac, lansând și câteva previziuni pentru acest an.

„Din punct de vedere politic, va fi fierbinte, încă de la începutul anului s-a dovedit acest lucru. Chestiunea cu facturile nu rămâne așa. Sigur că, la un moment dat, opinia publică va răbufni, indiferent de cât nu e scoasă, de cât e ținută, de cât nu e încurajată de cei care de obicei se pricep la a scoate lumea în stradă”, a spus Bogdan Chirieac, vineri, în cadrul emisiunii „Deferiți mass-media” de la DC News TV.

„Este un nivel de nemulțumire uriaș”, a continuat Bogdan Chirieac. „Este o scădere a nivelului de trai, cu inflație de 10 la sută nici nu are cum să fie altfel. Sunt probleme importante - și cu atragerea de fonduri europene și cu atragerea de bani din PNRR. Eu nu cred că PSD conduce și că a luat puterea în această guvernare. Nu văd lucrul acesta. De altfel, în afară de câțiva miniștri, să-l cităm și pe Vasile Dîncu, care văd că se agită, încearcă, se mișcă, în rest nu sunt spectaculoși. Sunt câțiva, dar puțini. Pe premierul Nicolae Ciucă, deocamdată, nu-l văd deloc ca om politic, de altfel nici nu iese, nici nu comunică, ceea ce nu este în regulă”, a spus analistul Bogdan Chirieac.

„Sunt tensiuni în partide. Sunt tensiuni și la partidele mici. Deci, eu sunt așa de optimist în privința acestui an, dar poate mă înșel”, a concluzionat Bogdan Chirieac.

*acest articol reprezintă o opinie

Deferiţi mass-media, 14 ianuarie. Subiectele săptămânii, dezbătute la DC News și DC News TV

Gușă, clipe grele din cauza Covid-19: A fost complicat 

Cozmin Gușă a dezvăluit la emisiunea „Deferiți mass-media”, de la DC News TV, că la început de an a avut grijă de mama și de socrii lui, care au fost infectați cu SARS-CoV-2. 

În cadrul ediției de vineri, 14 ianuarie, a emisiunii „Deferiți mass-media”, Cozmin Gușă a mărturisit de ce nu a putut să se vadă cu președintele PSD, Marcel Ciolacu. 

„Am vrut să mă văd cu Ciolacu, trebuie să recunosc, ca să mai vorbim una-alta. Dar, la final de an, m-a incomodat Covidul meu. La început de an, Covidul mamei mele și al socrilor mei... A trebuit să am grijă de ei, de la 82 de ani încolo este mai complicat cu Covidul”, a declarat Cozmin Gușă la DC News TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel