Mirela Vaida, imagini care au dat-o peste cap. Atacatoarea intrase în platou și cu un minut înainte: Am vrut s-o omor, vreau să-i iau capul

foto captură Antena 3
foto captură Antena 3

Mirela Vaida a vorbit despre momentul șocant petrecut în platoul ”Acces Direct”, când o femeie a aruncat cu un pietroi în direcția sa. 

În lacrimi, Mirela Vaida a spus că ”oamenii s-au înrăit, au devenit diabolici, au simțit că a fi hater este cool”. Despre cei care nu o cred, Mirela Vaida spune că ”fiecare e liber să creadă ce vrea, eu am trecut pe lângă moarte”.

Vezi și: Mirela Vaida, atacată în direct. Vâlcu: Incidentul pleacă şi de la unii ca Dide. Agresiuni pe bani, în pieţele publice

”O femeie care probabil că nu va răspunde penal, pentru că probabil se va constata că nu are discernământ, a intrat peste noi în platou - și aici este o altă discuție, pentru că acea ușă era neasigurată, fiind o ușă de serviciu, faptul că a știut pe unde să intre la momentul la care să intre, iar noi astăzi am avut niște imagini care m-au dat peste cap. Femeia aceea intrase și cu un minut înainte, dar eu încă nu eram în direct, a ieșit, s-a mai plimbat o tură și nu a văzut-o nimeni. Când a auzit ”doamnelor și domnilor, începe Acces Direct cu Mirela Vaida”, atunci a intrat, știind clar că eu sunt acolo, asta m-a copleșit.” a dezvăluit Mirela Vaida, la Antena 3. 

Realizatoarea TV a spus despre cea care a atacat-o: ”N-am cunoscut-o niciodată. Culmea, înțeleg că este din județul Iași, am aflat de la cei de la Poliție, care mi-au arătat inclusiv adresa de domiciliu. Nu-mi spune nimic nici numele ei. Nu știu cine este și de unde a apărut.”

Conform Mirelei Vaida, procurorii ar urma să o încadreze pe atacatoare la o faptă mai puțin gravă, pentru că traiectoria cărămizii ar fi indicat că ar fi venit în umăr, nu în cap.

Ipoteza Mirelei Vaida: Nu a acționat singură, a fost adusă sau învățată de cineva

”Ea (n.r. atacatoarea) ar fi și spus la ieșirea din sediu, când o duceau polițiștii încătușată: ”Am vrut s-o omor, vreau s-o omor, vreau să-i iau capul”. a afirmat prezentatoarea Antena 1. 

Se pare că Poliția va merge la spital, la atacatoare, în urma plângerii efectuate de Mirela Vaida, pentru a verifica dacă a avut discernământ. Mirela Vaida susține că ”eu cred că ea nu a acționat singură, ci ar fi fost adusă sau învățată de cineva sau i s-ar fi arătat de cineva pe unde să intre și când anume”. 

”Ea repeta continuu ”să-mi dai banii, să-mi dai banii”. Am întrebat pe cei de la poliție despre ce sumă ar fi vorba, ea ar fi spus 300 de milioane. Nu a fost niciodată în emisiunea noastră, nu a fost subiect de emisiune, nu a fost nici în public, nu știu cum a ajuns” a precizat Mirela Vaida. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel