Mircea Badea: Spune-mi că ai văzut cum Loredana SUDA o rață decapitată. Dacă n-ai văzut asta, n-ai văzut nimic! - FOTO

Fază tare la Antena 3, în pasa cu Sinteza Zilei. Mircea Badea l-a pus în temă pe Mihai Gâdea legat de ”rața decapitată” a Loredanei Groza. 

”Spune-mi că ai văzut cum Loredana (n.r. Loredana Groza) suda astăzi o rață decapitată. N-ai văzut? Dacă n-ai văzut asta, n-ai văzut nimic” i-a spus Mircea Badea lui Mihai Gâdea, la Antena 3. Ulterior, în emisiunea ”În gura presei”, Mircea Badea a spus ”eu știu ce face doamna Loredana pentru că pune pe story”. Cât despre secvențele cu rața ”decapitată”, realizatorul Antena 3 spune că sunt ”fabuloase”. ”Sudează, ăla e un aparat de sudură și suda o rață fără cap și spune epilation” a remarcat realizatorul TV. 

Loredana Groza le-a arătat fanilor de pe Instagram cum gătește rață la cuptor cu varză nouă. Le-a dezvăluit și câteva secrete. Pe lângă ceapă și usturoi, vedeta adaugă și măr. 

”Rățușcă, mac, mac, de țară și o s-o fac pe varză călită, de anul ăsta. O pârlesc un pic... epilation! Nu e rață, e rățoi, mai mișto, așa că am pus rățoiul cu picioarele în sus, am pus măr, ceapă, usturoi, îl las o oră și jumătate și-l mai răsucesc de pe o parte pe alta, apoi vin cu varza. Îl învelesc în această varză, pe care am călit-o” a spus Loredana Groza, în mai multe story-uri pe Instagram, în care a exemplificat rețeta. 

Vezi mai mult aici: Loredana, RĂȚOI pe pat de varză călită. Rețeta, dezvăluită: Epilation... l-am pus cu picioarele în sus

Rața cu varză la cuptor pare să fie o rețetă populară. Iată ce spunea nutriționistul Mihaela Bilic despre acest preparat: 

”Rață cu varză. Se vede treaba că nu am stat degeaba atâți ani în Arena bucătarilor, acum știu și eu să gătesc un piept de rață. Și chiar am construit o farfurie ideală în care am pus și legume, adică varză și carbohidrați, adică linte multicoloră. Bineînțeles piesa centrală rămâne carnea, acest aliment prețios și hrănitor fără de care o alimentație echilibrată nu poate exista.

Carnea de rață, ca orice altă carne de zburătoare/înotătoare, are din belșug proteine de cal I și mult fier, motiv pentru care este mai închisă la culoare.

Ce are rața diferit este stratul de grăsime care o protejează de apa rece și de frig. Ori tocmai această grăsime o face atât de delicioasă. Păstrați-o la gătit, carnea va fi mai suculentă!

Cât despre consumul de carne în general, ar fi bine să avem în meniu de 3 ori/săpt carne, de 2ori/săpt pește, restul de 2 zile fiind fără produse animale. 

P.S. Tehnica am aflat-o și eu de la profesioniști: mai întâi se "sigilează" carnea la tigaie, apoi se bagă la cuptor 15- 20 min și la final se lasă să se odihnească", a transmis Mihaela Bilic. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play




Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy