Meghan Markle, la un pas de sinucidere din cauza familiei regale. Boris Johnson, reacție: Cea mai mare admiraţie pentru regină

Sursa foto: Facebook Royal Family
Sursa foto: Facebook Royal Family

Premierul britanic Boris Johnson a reacționat după dezvăluirile făcute de prinţul Harry şi de soţia sa, Meghan Markle.

Premierul britanic Boris Johnson şi-a exprimat luni "cea mai mare admiraţie" pentru regina Elisabeta a II-a, refuzând să comenteze dezvăluirile bombă făcute de prinţul Harry şi de soţia sa, Meghan Markle, la o televiziune americană, dezvăluiri considerate extrem de dure pentru monarhia britanică, transmite AFP, citată de Agerpres.

"Am cea mai mare admiraţie pentru regină"

"Am, la fel ca întotdeauna, cea mai mare admiraţie pentru regină şi pentru rolul unificator pe care-l joacă în ţara noastră şi în întregul Commonwealth", a declarat Boris Johnson într-o conferinţă de presă. "Eu nu am comentat vreodată afacerile familiei regale şi nu am intenţia să încep să o fac azi", a adăugat el.

Meghan, soţia prinţului Harry, a acuzat familia regală britanică de rasism, de proliferarea unor minciuni şi că a împins-o la un pas de sinucidere, într-un interviu exploziv de două ore acordat duminică seară jurnalistei de televiziune Oprah Winfrey, care pare să aibă potenţialul de a zdruncina serios reputaţia monarhiei din Marea Britanie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel